Kapercayaan profesional

Produk Panganyarna

Perusahaan kami komitmen pikeun ngahasilkeun produk komprési tiis sareng panas anu saé

wilujeng sumping

Tentang Kami

Didirikeun taun 2012

Jiangsu Huanyi Industrial Co., Ltd. mangrupikeun pabrik téknologi énggal. Perusahaan parantos komitmen kana pamekaran produk és gél és pikeun kageulisan pribadi / séhat sareng médis / bungkus olahraga / perawatan sadidinten anu mereun terapi panas sareng tiis ti 2012. Kami nyayogikeun rélaxasi, terapi fisik sareng pertolongan pertama dina kahirupan, Produk parantos disahkeun kalayan SGS, FDA, CE, REACH, AZO, PROP65, pabrik kalayan Inok BSCI, kami gaduh pangalaman gawé bareng LIDL, ALDI, Wal-mart sareng Disney.

séktor

Industri Pelayanan

Jiangsu Huanyi Industrial khusus dina lapangan és gél panas sareng tiris salami mangtaun-taun, urang gaduh seueur pangalaman pikeun ngaréka ideu anjeun janten nyata, ngabantosan pikeun nyiptakeun produk anjeun nyalira kalayan cara pakét anu cocog, sadaya produksi mangrupikeun uji coba tekanan 100% sareng jalur 100% sistem produksi. Sadaya salesman kami mangrupikeun insinyur propésional, anjeun tiasa ngobrol sareng aranjeunna ngeunaan ide naon atanapi saatos jasa penjualan, hiji jalma langkung terang, janten silaturahmi sareng kami, nikmati jasa kami ti ayeuna.

  • dog cooling mat

    tikar tiis anjing

    Bubuka L w Kandel Beurat M 40cm 30cn 1.0cm 700g L 50cm 40cm 1.0cm 1100g LL 60cm 50cm 1.0cm 1800g XL 90cm 50cm 1.0cm 2000g Nurunkeun teorema suhu mat tiis. Polimér gél anu tiis sami sareng polimér gél dina némpelkeun orok pikeun orok. Polimér gél anu ngagaduhan kandungan cai anu cekap nyerep panas tina awak manusa kana kasur sareng ngandelkeun konduktivitas anu luhur sareng difusi polimér gél pikeun ngahanas pikeun ngawangun anu saé tukeur panas sareng transferr ...

  • wine cooler bag

    kantong cooler anggur

    Perkenalan PORTABLE & CONVENIENT - Kantong anggur anu langkung tiis ieu hampang, ringkes, sareng merenah. Kantun bawa ka piknik, kolam renang, kémping, atanapi acara naon waé pikeun ngararasakeun sareng bersantai kalayan inuman anu tiis bahkan tanpa és és. GAMPANG GAMPANG – Pasang botol champagne chiller dina freezer sakitar 2 jam, sareng selipkeun dina baju baju kanggo nyéhatkeun inuman kalayan gancang sareng dijaga sina sampurna sajam-jam. Sampurna dianggo dina anggur, bir, Sampanye, sareng sanés Ukuran produk: 6,1 x 9,25 Inci Nama: Kantong cooler anggur, ...

  • Gel eye mask

    Topéng panon gél

    Bubuka Komprés Panas sareng Tiis, Tiasa Dianggo, Henteu aya kabocoran, Ukuran Henteu Beracun: 19 * 9cm, 20 * 10cm, 22 * ​​11.5cm Beurat: 120g, 130g, 160g, 180g Aplikasi Dipaké pikeun terapi panas sareng tiis ngabantosan ngabareuhan panon anu ngabareuhan, panon bengkak, ngarareunah sinus, migrain, nyadiakeun relief bébas ubar. Tiasa dianggo salaku masker panon-meungpeuk dina suhu kamar. Éta némbongan sapertos topéng, sareng éta memang tiasa dianggo salaku masker panon anu tiis, tapi ulah ngawatesan imajinasi anjeun. Produk ieu utama pikeun kompres panas atanapi komp ...

  • Kids ice pack

    Bungkus és barudak

    Pengantar Terapi Panas sareng Tiis - Paket gél barudak ieu silih ganti antara komprét haneut sareng tiis, aranjeunna gancang beku sareng gampang dianggo. Tempatkeun bungkus és kana cai panas atanapi kana freezer, éta tiasa sacara gampil ngalih antara suhu sareng bakalan panas atanapi tiis pikeun waktos anu langkung lami kalayan bungkus pink anu lembut. Terapi tiis ngabantosan ngalambatkeun aliran getih, ngaleungitkeun perdarahan sareng pembengkakan. Terapi Panas / Panas ngabantosan ngagancangkeun aliran getih sareng motong panyawat, gancang cageur tina inju ...

  • knee wrap with ice pack

    bungkus tuur ku és bungkus

    Perkenalan KECUTAN SAKUT KECUT KECAP: Sasaran duanana payun sareng tukang dengkul kalayan komprési anu tiasa diatur sareng terapi panas atanapi tiis, és tiris tiris tiris épéktip ngirangan pembengkakan, nyeri sareng peradangan kusabab kacapean otot, tatu atanapi operasi. Panyawat dengkul lemes ogé nyayogikeun panyamanan pikeun sprains sareng galur, ACL, rematik, cilaka olahraga, operasi sareng seueur deui. Terapi panas atanapi tiis: Ngawengku bungkus gél anu tiasa dicabut pikeun terapi panas atanapi tiis. Unggal bungkus gampang dilebetkeun kana ...

  • hot and cold gel pack

    bungkus gél panas sareng tiis

    Bubuka Tiis tiasa ngalambatkeun aliran getih, terapi tiis ngalambatkeun sirkulasi, ngirangan peradangan, kekejangan otot sareng nyeri. Turutan sistem RICE saatos cilaka: Istirahat: Candak istirahat sareng hindarkeun nganggo daérah anu cilaka. És: És daérah anu cilaka gancang-gancang, ieu ngabantosan ngirangan peradangan, perdarahan sareng lebam langsung. Komprési: Bungkus ku perban, sering ngajaga perban elastis dina alat pertolongan pertama. Angkat: Jaga cilaka di luhur haté anjeun pikeun ngirangan pembengkakan. Naha Pilih Kami? 1 ...

  • Shoulder wrap ice pack

    Pakét bungkus és

    Naha urang milih és és gél pikeun ngagentos nyeri? Naha anjeun ngagaduhan nyeri punggung tina biking, atanapi anjeun nyeri pembengkakan tina operasi, kantun nganggo és ieu kanggo nyeri beuheung sareng taktak. Nami produk: Gel Pad Ice Pack kanggo Ukuran Beuheung: 22 * ​​7.5 INCES Beurat: 800G Logo Khusus sareng paket Sértipikat: SGS, FDA, CE, ngahontal, PROP65, BSCI Bungkus gél ieu tetep fleksibel saatos beku, janten anjeun tiasa nempatkeun sakitar anjeun tuur, taktak, sareng beuheung. Saatos sababaraha jam dina freezer, bungkus és kusabab cilaka ...

  • Thermal gel heating cap

    Tutup pemanasan gél termal

    Bahan Pambuka: lawon satin komposit pelapis PVC Ukuran: 47cm diaméterna, 600g Warna: pink biasa, warna tiasa disaluyukeun upami kuantitasna langkung ti 2000 pcs Pamakéan: Saatos sampo, oléskeun krim bakar sacara merata, anggo tutup pancuran anu tiasa dianggo, sareng panaskeun baking cap dina panas sedeng-luhur dina gelombang mikro pikeun 2-3 menit. Nalika suhu sakitar 35-45 derajat, anggo sakitar 15 menit. Cocog pikeun perm, perawatan pasca-pewarna, sareng perawatan kualitas rambut sadidinten. Naha Pilih Kami? ...

Produk
Kalebet

  • 0010
  • 009
  • 008
  • 007
  • 006
  • 005
  • 004
  • 002
  • 001
  • 0030