Jiangsu Huanyi Industrial Co., Ltd.

Perusahaan kami komitmen pikeun ngahasilkeun produk komprési tiis sareng panas anu saé

Jiangsu Huanyi Industrial Co., Ltd. mangrupikeun pabrik téknologi énggal. Perusahaan parantos komitmen kana pamekaran produk és gél és pikeun kageulisan pribadi / séhat sareng médis / bungkus olahraga / perawatan sadidinten anu mereun terapi panas sareng tiis ti 2012.

Kami nyayogikeun rélaxasi, terapi fisik sareng pertolongan cemas dina kahirupan, Produk disahkeun ku SGS, FDA, CE, ngahontal, AZO, PROP65, pabrik kalayan Inok BSCI, kami gaduh pangalaman anu gawé bareng LIDL, ALDI, Wal-mart sareng Disney.

Pausahaan ngagaduhan seueur produk jual panas sapertos és gél, topéng manik gél, pigeulang pigeulang ankle cekel ku cangkéng és tiis, kaos kaki terapi tiis, héran gelombang mikro pemanasan, kantong és médis, anu tiasa lega

1.1

dipaké dina terapi kompres panas sareng tiris, Kaséhatan olahraga, perawatan indung sareng budak, sareng sajabana Kami taat kana prinsip "ciptaan kontinyu sareng kapuasan pelanggan" sareng satia ngarepkeun nyayogikeun éta dina harga anu kompetitif pikeun kahirupan anu séhat.

Kami gaduh departemén R & D nyalira tiasa ngarobih produk numutkeun konsép anjeun, mesin motong laser pikeun mastikeun bentukna akurat, percetakan UV tiasa ngadamel pola multi-warna, cetakan buatan tangan ngajantenkeun umur awét pikeun produk anjeun, 120 réspon pagawé pikeun pangiriman. Tujuan kami nyaéta pikeun nyayogikeun produk anu saé kualitas-efektif kalayan pangiriman gancang sareng layanan pangsaéna.

Sadaya bungkus és pencét uji coba sareng pamariksaan diri sateuacan bungkus, gél anu henteu beracun disegel dina PVC, EVA, TPU tiasa bocor saatos teuing atanapi tekanan, éta goréng pikeun pangalaman palanggan, pabrik urang ngajantenkeun sadayana ieu dikadalikeun, réspon pikeun unggal és bungkus. 

Gambar Sértipikat

1
2
3
4

Bagikeun Ékspor Kami

Jiangsu Huanyi Industrial Co., Ltd. komitmen ka produksi produk komprési tiis sareng panas kualitas luhur. Perusahaan kalibet dina pamekaran produk, pamekaran sareng produksi (sacara gembleng prosés tiasa langsung nginum cai murni) sareng penjualan. Kalayan kerja keras sadaya staf téknis sareng penjualan, perusahaan parantos hasil nyayogikeun sajumlah ageung produk tiis sareng panas anu saé pikeun konsumén di bumi sareng luar negeri.

Produk kami diékspor di panjuru dunya, nagara-nagara utama sareng daérah 40% di Éropa, 30% di Amérika, 15% di Jepang sareng 5% Koréa, sareng 10% di nagara-nagara sanés atanapi daérah. Perusahaan parantos ngalayanan nasabah kalayan produk kualitas luhur, harga lumayan, pangiriman tepat waktu sareng reputasi anu saé. Kami ngarep pisan kerjasama sareng konsumén di bumi sareng luar negeri. Kalayan usaha sadaya pagawé di sakumna dunya, urang bakal janten perusahaan anu terkemuka dina industri sareng babarengan nyiptakeun masa depan anu cemerlang industri kompres tiis sareng panas!

Éropa
%
Amérika
%
Jepang
%
Koréa
%
Nagara sareng daérah sanés
%

Wisata Pabrik

Janten anggota kulawarga di dieu, aranjeunna tiasa ngaraosan perpustakaan sareng fasilitas kabugaran janten séhat sami sareng produk kami!

3
5
4
3
smartcapture
7

Sagala Anu Anjeun Hoyong Terang perkawis Kami

Wilujeng sumping ka pabrik urang atanapi stan kami unggal taun dina Pameran sareng paméran.

Sawala ngobrol sareng kami, anjeun bakal mendakan produk bungkus és terapi panas sareng tiis anu cocog!