cangkéng ankle sareng bungkus és

Pedaran pondok:

Jalma anu lumaku: Peminat Olahraga Luar Ruangan Atanapi ankle atanapi Jalma anu Cidera

Pamakéan: Kahirupan Sapopoé + Olahraga + Latihan

Ketik: Olahraga Komprési Ankle Brace

Sertifikasi: CE FDA MSDS BSCI ngahontal ISO9001

Palayanan: OEM ODM Service


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang

Jalma lumaku:Pamasuka Olahraga Luar Ruangan Atawa ankle atanapi Jalma anu Cedera

Pamakéan:   Kahirupan Harian + Olahraga + Latihan

Jenis:    Komprési Olahraga Ankle Brace

Sertifikasi:  CE FDA MSDS BSCI ngahontal ISO9001

Jasa: OEM ODM Service    

Bungkusan & Pangiriman

Sampel Waktos: 3-10 dinten, punten kirimkeun email pikeun biaya biaya pengiriman conto.

Produksi: 15-20 dinten saatos sampel disatujuan. 

Waktos pangiriman

Warna polos: 15-30 dinten saatos nampi deposit 30%.

Desain percetakan: 15-35 dinten saatos nampi deposit 30%.

Kanggo mesen anu ngadesek ,: Bisa gancang, punten kirimkeun email pikeun négosiasi.

Kumaha Cara Nganggo Ankle Brace kalayan és bungkus?

Pitunjuk:

1. Kanggo panggunaan tiis: Tempatkeun dina kulkas sakitar 1 jam, atanapi dina freezer sakitar 30 menit.

2. Kanggo kompres panas: Aya dua cara pikeun ngajadikeun panas:

1) Pasang dina oven gelombang mikro sateuacan dianggo;

* 700 Watt Gelombang Mikro: 60 Detik

* 1000 Watt Microwave: 50 Detik

* 1250 Watt Gelombang Mikro: 45 Kadua

2) Rendepkeun bungkus dina cai panas 8-10 menit atanapi dugi ka ngahontal suhu terapi anu raoseun.

Ati-ati:

1. Paket tiis anu panas ngan ukur tiasa dianggo pikeun pangobatan luar.

2. Jauhkeun ti Barudak sareng piaraan. Upami salah tuang, anjeunna kedah nginum cai anu cekap, cobaan anu paling maksakeun kanggo utah sareng baralik ka dokter upami diperyogikeun.

3. Sing saha anu lepat sareng sistem sirkulasi na kedah ngarujuk ka dokter sateuacanna.

Naha Pilih Kami?

 1. 10 Taun Pangalaman OEM, ODM, Warna khusus, logo, bungkus. Tiasa masihan bongbolongan propésional, ngabantosan ngembangkeun solusi anu pangsaéna pikeun produk panyélaan nyeri pak gel.

2. Pabrik ngagaduhan langkung ti 20 Garis Produksi, seueur bahan baku sareng warna lawon, bengkel Silkscreen tiasa nyumponan sarat anjeun dina logo, urang ogé custom tas tugas ku nyalira tiasa ngepak produk anjeun bersih.

3. Kontrol kualitas pisan pikeun mastikeun anjeun bakal nampi barang anu wareg.

4. Kanggo anu és és deui, és taktak, bungkus gél hemoroid, pabrik kami ngagaduhan ukuran sareng bentuk anu béda pikeun anu anjeun pilih, tiasa cocog sareng seueur jalmi.

101
103
102
104

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK