Pek és deui

Pedaran pondok:

Pasipatan: Pasokan Terapi Rehabilitasi

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina

Jenis: Bungkus Panas & Tiis

Bahanna: GEL

Bahan: lawon bulu NYLON +

OEM / ODM: Leres

Sertifikasi: CE FDA BSCE MSDS ISO9001 ngahontal

Pamakéan: Perawatan Bumi Terapi panas / tiris


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang

Pasipatan:Parawatan Terapi Rehabilitasi   

Tempat Asalna:  Jiangsu, Cina

Jenis: Panas & Bungkus Tiis

Bahan: GEL

Bahan: NYLON + lawon bulu

Tiasa disaluyukeun kalayan sagala ukuran sareng warna 

 OEM / ODM: Leres

Sertifikasi: CE FDA BSCE MSDS ISO9001 ngahontal

Pamakéan: Perawatan Bumi Terapi panas / tiris

Warna: sagala warna pantone

Ukuran: 30 * 40CM 1200G ku 2 élastis ngangkat élastis.

Patarosan anjeun panginten bingung:

1). Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrik kalayan lisénsi ékspor. Kami ngabagéakeun pisan kana kunjungan anjeun!

2) Naon MOQ anjeun? Dupi anjeun nampi pesenan alit?

MOQ normal urang nyaéta 1000 pcs. Dina raraga nurunkeun biaya kerjasama munggaran, MOQ urutan uji coba anu kahiji nyaéta 1000 pcs.

3) Dupi anjeun tiasa nyetak logo?

Tangtosna leres, kami mangrupikeun pemasok OEM anu propésional dilayanan ka klien kami salami sababaraha taun. Kami parantos nyayogikeun pelanggan pikeun sagala jinis résolusi.

4) Naon biaya sampel anjeun? Sabaraha lami damel pabrik anjeun pikeun ngadamel sampalan?

Sampel anu ukuranana sami sareng barang anu disimpen urang disayogikeun gratis sareng ngan ukur hiji dinten pikeun ngadamel sampel éta. Upami anjeun hoyong ngadamel sampel dina ukuran anu disesuaikan, éta bakal nyandak 4-10 dinten kanggo bahan anu béda.

5) Sakumaha lami anjeun nyandak produksi masal?

Sakitar 15-25 dinten saatos sampel dikonfirmasi.

6) Kumaha anjeun ngajamin kauntungan pembeli?

Mimiti, urang gaduh jasa penjualan pos anu sampurna. Kadua, urang ngadukung Jaminan Penjaminan Perdagangan Alibaba. Upami anu ngajual henteu patuh kana kontrak, Alibaba bakal ngabalikeun artos sadaya artos anu dibeli pembeli sanés supplier. Jasa ieu tiasa ngajaga kauntungan pembeli.

7) Kumaha upami jaminan Kualitas?

Kami gaduh hiji tim QC pikeun ngariksa bahan baku, nampi pamariksaan, Bahan asup, uji coba sampel 100% tekanan.

102
101
103
105
104
106

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK