Tali deui nganggo kantong és

Pedaran pondok:

Tulang tonggong nyeri beuheung low tali neoprene tahan cai pas sareng sadaya ukuran kantong és médis

Désainer TANPA GRATIS, PABANGSA KASTAM PANJANG LAMPU SADayana, CEPAT CEPAT

Kantong és didamel tina lawon toél lemes, lemes, tutup tahan kabocoran unggul kalayan bukaan cap ageung pikeun gampang dieusian és batu atanapi és anu ditumbuk, sareng desain lawon pleated ngamungkinkeun kantong és ka kontur sakuriling bagian awak.

Urang sadayana kakurangan tina ngarareunah atanapi cilaka kadang-kadang dina kahirupan urang, otot nyeri, nyeri sendi atanapi cilaka. Sareng nalika urang teu tiasa nyegah sadayana, urang tiasa ngabantosan anjeun supaya anjeun ngagaduhan langkung kalenturan sareng kirang nyeri sadidinten anjeun. bungkus terapi nenangkeun datangna kalayan tali anu tiasa diatur, saukuran-cocog-sadaya anu saé pikeun lalaki sareng awéwé.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Tulang tonggong nyeri beuheung low tali neoprene tahan cai pas sareng sadaya ukuran kantong és médis

Désainer TANPA GRATIS, PABANGSA KASTAM PANJANG LAMPU SADayana, CEPAT CEPAT

Kantong és didamel tina lawon toél lemes, lemes, tutup tahan kabocoran unggul kalayan bukaan cap ageung pikeun gampang dieusian és batu atanapi és anu ditumbuk, sareng desain lawon pleated ngamungkinkeun kantong és ka kontur sakuriling bagian awak.

Urang sadayana kakurangan tina ngarareunah atanapi cilaka kadang-kadang dina kahirupan urang, otot nyeri, nyeri sendi atanapi cilaka. Sareng nalika urang teu tiasa nyegah sadayana, urang tiasa ngabantosan anjeun supaya anjeun ngagaduhan langkung kalenturan sareng kirang nyeri sadidinten anjeun. bungkus terapi nenangkeun datangna kalayan tali anu tiasa diatur, saukuran-cocog-sadaya anu saé pikeun lalaki sareng awéwé.

Kumaha Paké?

Bungkus neoprénna sareng 2 tali elastis ngabantosan anjeun pikeun ngajaga kantong és dina tempat anu gampang, anjeun tiasa nganggo éta dimana waé sareng ngalakukeun hal-hal sanés nalika nerapkeun panas atanapi kompres tiis.

Aya liang dina bungkus pikeun nahan bungkus és dina posisi, anjeun tiasa mungkuskeun kana punggung handap, taktak, ankle, sendi dengkul ku tali elastis sareng kait anu kuat & gelung pikeun ngencarkeun bungkus és pikeun ngagunakeunana di mana waé.

Nyeri & Terapi Nyeri: Larapkeun langsung saatos cilaka pikeun ngendalikeun pembengkakan sareng peradangan jaringan lemes. Nyayogikeun kanyeri anu instan, terapi jangka panjang sareng ngabantosan ngatur otot sareng pembengkakan sendi. Kantong ice sumping dina tali anu raoseun sareng tiasa diatur. bungkus tiis gel nyaéta pak tiis anu idéal pikeun paling sering cilaka sareng gunana dina sababaraha tempat, diantarana: bumi, kantor, fasilitas olahraga, tempat damel sareng sakola.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami