• gel bead facial mask

    topéng raray manik gél

    Plush Cooling Terapi Panas / Tiis És Perawatan Gel Bead Masker Wajah 

    Ukuran Topéng: 64 * 30.5 cm, 220g

    Anjeun tiasa ngajual langsung sareng paket masing-masing atanapi ageung salaku kado hadiah dina set pancuran atanapi kasus kageulisan.

    Bungkus Gel Beads Spa Therapy Wrap pikeun Sinus Pressure Face Puffiness Headaches TMJ, migrain. Anggo salaku bantuan terapi kanggo kaayaan bobo sareng alergi.

  • gel eye compress

    komprési panon gél

    Asalna: Jiangsu, Cina

    Tipe Suplai: OEM / ODM

    Sertifikasi: CE FDA MSDS ngahontal ISO9001

    Warna: Sagala Warna tiasa disaluyukeun

    Kamampuhan Suplai: 1000000 Potongan / potongan per Bulan

    Tiasa disaluyukeun kalayan sagala ukuran sareng warna kalayan MOQ anu langkung luhur.

  • Gel eye compress mask

    Topéng komprési panon gél

    Gel manik és panon tiis niupan masker

    Bahan: PVC / EVA / TPU

    Bahan: Gel, tiasa nambihan hérang

    Anjeun tiasa ngajual langsung sareng paket masing-masing atanapi ageung salaku kado hadiah dina set pancuran atanapi kasus kageulisan.

    OEM: bentukna hérang atanapi warna, logo dicitak atanapi ngaput labél, 3D kartun ceuli, lawon plush percetakan sakabéh, kotak bungkus atanapi kantong, showcase box.

    Kamampuh pasokan: 1000000 potongan / per bulan.

  • lip shape ice pack

    bungkus biwir és

    Fitur Produk:

    1. Hot & cool pack mangrupikeun bantal anu lemes sareng gél anu ngageleger dina freezer anjeun, siap dianggo pikeun ngaraosan nyeri gancang di bumi.

    2. Éta tetep pliable sareng tiasa dianggo dina bagian awak mana waé, ngajantenkeun idéal pikeun nabrak minor, lebam, nyeri otot, galur, sprains, nyeri sirah tegangan, ngabeuleum minor sareng gigitan serangga.

    3. Kantun lebetkeun Reusable Cold lip gel Packs kana beku saatos unggal panggunaan, sareng aranjeunna siap pikeun waktos salajengna.

    4. Éta cara anu merenah pikeun nerapkeun pertolongan pertama. Panutup lawon dilebetkeun pikeun kanyamanan anu langkung ageung.

  • Gel eye mask

    Topéng panon gél

    Panas sareng Tiis Komprési, Dianggo deui, Henteu aya kabocoran, Henteu beracun

    Ukuran: 19 * 9cm, 20 * 10cm, 22 * ​​11.5cm

    Beurat: 120g, 130g, 160g, 180g

    Dipaké pikeun terapi panas sareng tiis ngabantosan ngabareuhan panon anu ngabareuhan, panon anu bengkak, teu ngarareunah sinus, migrain, nyayogikeun relief bébas ubar. Tiasa dianggo salaku masker panon-meungpeuk dina suhu kamar.

    Éta némbongan sapertos topéng, sareng éta memang tiasa dianggo salaku masker panon anu tiis, tapi ulah ngawatesan imajinasi anjeun. Produk ieu utama pikeun kompres panas atanapi kompres tiis, sahingga anjeun tiasa nerapkeun kana bagian awak mana waé. Kalayan talina, éta tiasa ditempelkeun dina siku, tuur, ankle sareng sendi sanés anu kedah dirawat kompres panas. Produk ieu saleresna multifungsi "pijet" alat sareng anjeun moal sono.