botol bir cooler

Pedaran pondok:

Kantong cooler anggur plastik leungeun baju és pikeun botol anggur

Lumaku pikeun: desain pikeun nahan sampanye, anggur bodas, anggur acuk, bir sareng inuman sanésna, idéal pikeun pésta, piknik, BBQ, perayaan, damel rumah tangga sareng seueur kagiatan di luar ruangan

Pasang botol sampanye chiller dina mesin pembeku sakitar 2 jam, sareng selipkeun kana baju baju kanggo nyeuseup inuman gancang sareng jaga éta sampurna disejukkeun salami-jam. Sampurna pikeun nganggo anggur, bir, Champaign, sareng sajabana.

Sampel Waktos: 3-10 dinten, punten kirimkeun email pikeun biaya biaya pengiriman conto.

Produksi: 15-20 dinten saatos sampel disatujuan.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Kantong cooler anggur plastik leungeun baju és pikeun botol anggur

Lumaku pikeun: desain pikeun nahan sampanye, anggur bodas, anggur acuk, bir sareng inuman sanésna, idéal pikeun pésta, piknik, BBQ, perayaan, damel rumah tangga sareng seueur kagiatan di luar ruangan

Pasang botol sampanye chiller dina mesin pembeku sakitar 2 jam, sareng selipkeun kana baju baju kanggo nyeuseup inuman gancang sareng jaga éta sampurna disejukkeun salami-jam. Sampurna pikeun nganggo anggur, bir, Champaign, sareng sajabana.

Bungkusan & Pangiriman

Sampel Waktos: 3-10 dinten, punten kirimkeun email pikeun biaya biaya pengiriman conto.

Produksi: 15-20 dinten saatos sampel disatujuan. 

Waktos pangiriman

Warna polos: 15-30 dinten saatos nampi deposit 30%.

Desain percetakan: 15-35 dinten saatos nampi deposit 30%.

Kanggo mesen anu ngadesek ,: Bisa gancang, punten kirimkeun email pikeun négosiasi.

Naha Pilih Kami?

1. Pangalaman 15 Taun tina OBM OEM ODM, warna ngarobih, logo, paket wilujeng sumping

2. Lokakarya 5000 m2, langkung ti 20 Garis Produksi, pangiriman gancang pikeun nyumponan sarat anjeun.

3. Kontrol kualitas pisan pikeun mastikeun anjeun bakal nampi barang anu wareg.

4. Pabrik partai, harga kalapa.

5. Jasa propésional sareng Cekap, Tanggepan dina 24 jam.

6. jasa purna-jualan Sampurna ditawarkeun. 

105
104
101
103
102
106

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami