Bungkus És Payudara

Pedaran pondok:

3 dina 1 Perawat pertandingan pertandingan susu pompa terapi tiis panas gel bead payudara és pack

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina

Jenis: Paket Panas & Tiis, Produk Kecantikan Perawatan Kulit

Bahan: PVC + Gel Beads + Lemes lawon plush lemes

Warna: Warna Khusus, pink, héjo, biru tiffany, ungu

MOQ: 500 hijian

Ukuran: diameter 17cm

Beurat: 125-145g


Detil Produk

Tanda Produk

Rincian Produk

3 dina 1 Perawat pertandingan pertandingan susu pompa terapi tiis panas gel bead payudara és pack

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina

Jenis: Paket Panas & Tiis, Produk Kecantikan Perawatan Kulit

Bahan: PVC + Manik Gel + Leungeun lawon plush lemes

Warna: Kelir Adat, pink, héjo, biru tiffany, ungu

MOQ: 500 hijian

Ukuran: Diaméterna 17cm

Beurat: 125-145g

Pakét: kantong opp gratis, atanapi kotak warna, tas penyimpanan drawstring, kantong panyimpen ritsleting

Logo: Pabrik ngepaskeun silkscreen dina bungkus gél, atanapi ngaput labél dina sampul baju, atanapi sulaman dina sampulna.

Kauntungannana: kurva payudara fit alam, sareng panutup flannel pikeun nyegah kaduruk.

Bubuka

Entong Panas teuing

Terapi Panas: Cai Panas 3-5min 

Gelombang mikro: 

700 watt 15s 

1000 watt 12s 

1200 watt 10s 

Panas tambahan dina paningkatan 5-an sakumaha diperyogikeun dugi ka suhu anu dipikahoyong kahontal.

Terapi Tiis: Kulkas Freezer sahenteuna 1 jam

Bantuan Pompa Payudara: Panaskeun bantalan gél sareng bungkus luar bagian luar pompa payudara anjeun nalika pompa Dihaja Paké

FAQ

Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A: Kami pabrik tiasa ngepaskeun idéal anjeun kana produk asli.

Q2: Sabaraha lami anjeun khusus dina bungkus tiis?

A: Kami khusus dina pak tiis anu panas sareng 7 taun kaparigelan produksi R & D sareng pamasaran.

Q3: Naon waktos pamimpin anjeun?

A: Saham: 3-7 dinten sacara umum

Teu aya Saham: 10-15 dinten saatos sampel dikonfirmasi.

Q4: Naha anjeun nampi kustomisasi?

A: Wilujeng. Kami parantos ngadamel produk khusus pikeun seueur anu ngajual Amazon Best. Kami nyayogikeun layanan mandeg pikeun nyandak ideu palanggan kanyataan.

Q5: Naha anjeun nampi urutan OEM atanapi ODM?

A: Kami nampi OEM, ODM kalayan logo pelanggan sareng desain bungkus.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami