Kaos kaki Terapi Tiis Pikeun Perawatan Kaki

Pedaran pondok:

Jenis: Bungkus Panas & Tiis nganggo kaos kaki Soothing

Bahanna: GEL

Bahan: lawon bulu NYLON +

OEM / ODM: Leres

Sertifikasi: CE FDA BSCE MSDS ISO9001 ngahontal

Pamakéan: Perawatan Bumi Terapi panas / tiris

MOQ: 500 PAIRS


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang

Jenis: Bungkus Panas & Tiis nganggo kaos kaki Soothing

Bahan: GEL

Bahan: NYLON + lawon bulu

OEM / ODM: Leres

Sertifikasi: CE FDA BSCE MSDS ISO9001 ngahontal

Pamakéan: Perawatan Bumi Terapi panas / tiris

MOQ: 500 PASANG

Ukuran: S-23 * 11CM / M-25 * 11CM / L-28 * 11CM   

Beurat:450-550G Kalayan 2 Stréks fléksibel.

Pabrik kami diaudit ku BSCI, produk kami disahkeun ku SGS, CE, FDA.

10 Taun Pangalaman OEM, ODM. Tiasa masihan anjeun bongbolongan propésional pikeun warna, logo, bungkus, ngaropea pikeun ngembangkeun solusi anu pangsaéna pikeun produk relief nyeri gel tiis.

Pikeun kaos kaki terapi tiis anu tiis, pabrik kami ngagaduhan ukuran sareng pilihan warna anu béda, sapertos és biru, biru tiffany, ungu, pink, héjo, hideung. Kami ngagaduhan tali anu bodas atanapi hideung nganggo velcro, seueur pisan saran paket kanggo anjeun milih .

Hubungi kami pikeun daptar harga pangénggalna!

Naon kaunggulan kuring?

1. OEM ODM sadayana ditampi. Desain propérsial sareng panilitian panilitian. Pagawe terampil ngajaga kualitas sareng waktos kalungguhan.

2. Kami nampi titipan 20-30% ku TT. Kasaimbangan anjeun tiasa mayar saatos ningali BL.

3. Sampel kami gratis sareng kami tiasa ngirim sampel ka anjeun dina 1-3 dinten upami anjeun ngagaduhan pesenan kualitas ageung.

4. jasa pangiriman nyaéta sagala rupa. Ekspres, pangiriman udara, pengiriman laut, jasa panto ka panto kalayan harga pangiriman langkung mirah.

101
102
103
104

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami