Kaos Terapi Tiis

Pedaran pondok:

Kaos kaki terapi és Plantar és langkung saé pikeun nyeri suku pangobatan pembengkakan nyeri panyakit rematik neuropati kemo

Pabrik kami diaudit ku BSCI, produk kami disahkeun ku SGS, CE, FDA.

10 Taun Pangalaman OEM, ODM. Tiasa masihan anjeun bongbolongan propésional pikeun warna, logo, bungkus, ngaropea pikeun ngembangkeun solusi anu pangsaéna pikeun produk relief nyeri gel tiis.

Pikeun kaos kaki terapi tiis anu tiis, pabrik kami ngagaduhan ukuran sareng pilihan warna anu béda, sapertos és biru, biru tiffany, ungu, pink, héjo, hideung. Kami ngagaduhan tali anu bodas atanapi hideung nganggo velcro, seueur pisan saran paket kanggo anjeun milih .


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Kaos kaki terapi és Plantar és langkung saé pikeun nyeri suku pangobatan pembengkakan nyeri panyakit rematik neuropati kemo

Pabrik kami diaudit ku BSCI, produk kami disahkeun ku SGS, CE, FDA.

10 Taun Pangalaman OEM, ODM. Tiasa masihan anjeun bongbolongan propésional pikeun warna, logo, bungkus, ngaropea pikeun ngembangkeun solusi anu pangsaéna pikeun produk relief nyeri gel tiis.

Pikeun kaos kaki terapi tiis anu tiis, pabrik kami ngagaduhan ukuran sareng pilihan warna anu béda, contona és biru, biru tiffany, ungu, pink, héjo, hideung. Kami ngagaduhan tali anu bodas atanapi hideung anu dikawinkeun ku velcro, janten seueur saran paket kanggo anjeun anu kapilih.

Hubungi kami pikeun daptar harga pangénggalna!

Gampang Dipaké Kaos Terapi Tiis Pikeun Perawatan Kaki: Sederhana sareng efektif, kaos kaki kami anu tiis sareng bungkus és gél mangrupikeun larutan terapi tiis di bumi pikeun ngahontal relief dina sababaraha menit. Anjeun tiasa ngalebetkeun bungkus gél bentuk anu béda sareng atanapi henteu nganggo garis tekanan, sadayana dina uji tekanan 150kgs sareng pastikeun tanpa kabocoran wae.

FAQ

1. Naha produk anjeun cukup aman pikeun neundeun katuangan atanapi awak manusa?

Sadayana bahan PVC, PE, Nylon, Lycra, Gel urang henteu-toksik sareng laporan FDA, MSDS, CE.

2. Naon MOQ anjeun?

Umumna MOQ biasana 1000 atanapi 2000 pasang. Upami peryogi urang gaduh lawon saham sareng tali, urang tiasa negosiasi gumantung kana kaayaan pikeun masihan dukungan pangsaéna pikeun konsumén pikeun nguji pasar

3. Naon percetakan anjeun?

Urang tiasa ngadamel percetakan layar sutra, percetakan offset, percetakan UV atanapi pasang stiker. Bakal milih cara nyetak anu cocog pikeun anjeun numutkeun desain anjeun.

4. Naon istilah pamayaran anjeun?

mayar jumlah 30% saatos pesenan dikonfirmasi ku T / T. Urang tiasa nampi L / C numutkeun jumlah pesanan.

5. Dupi anjeun nyayogikeun conto gratis?

enya 1-3 buah sampel gratis pikeun anjeun bari angkutan barang pikeun dikumpulkeun. Upami kedah ngarobih logo anjeun atanapi bentuk anjeun nyalira, urang kedah ngabahas biaya sampel gumantung kana biaya percetakan atanapi modél.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami