sarung tiis

Pedaran pondok:

Ukuran: SATU SAIZ fits paling

Warna: Warna murni / warna cetak sakumaha kabutuhan anjeun

Bahan: 100% Tutup poliéster + 2 és bungkus PVC

Fitur: Terapi panas sareng tiis sadayana sayogi

Pakét: kantong OPP + karton atanapi kotak khusus

MOQ: 500 pasang

Pamakéan: Ngabantosan dina sagala jinis peradangan leungeun


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang

Ukuran: SATU SAIZ fits paling

Warna: Warna murni / warna cetak sakumaha kabutuhan anjeun

Bahan: 100% Tutup poliéster +2 és pv PVC

Fitur:  Terapi panas sareng tiis sadayana sayogi

Pakét: Kantong OPP + karton atanapi kotak khusus

MOQ: 500 pasang

Ngagunakeun pituduh:Ngabantosan dina sagala jinis peradangan leungeun

Tetep tiis pikeun waktos anu langkung lami sareng ogé janten tiis pisan

Gampang dipakena

Kulit ramah

Cocog pikeun sadaya kelompok umur

FAQ

Iraha Nganggo Paket Tiis?

Pakét tiasa dianggo tiis dina hématoma, peradangan, sensasi nyeri panyakit, nyeri otot sareng sprains. Tiiskeun bungkus na dina freezer.

Iraha Nganggo Paket Panas?

Bungkus panas ngagentos nyeri otot, nyeri tonggong sareng lumbago.

1. Naha anjeun tiasa ngadamel warna numutkeun PANTONE Code?

Pasti kami tiasa ngadamel warna anjeun numutkeun sampel anjeun atanapi kode PANTONE.

2. Naon paking anjeun?

Pakét umum kami unggal potongan nganggo kantong poli, teras dilebetkeun kana karton ékspor. Kami ogé tiasa nyayogikeun cara pengepakan anu sanés: kotak warna,

Kotak PVC, kantong poli nganggo kotak sirah atanapi kotak tampilan. Ngan saluyu sareng sarat anjeun.

3. Naon percetakan anjeun?

Kami tiasa ngadamel percetakan layar sutra, percetakan offset, percetakan UV atanapi pasang stiker dina kotak és kanggo anjeun. Bakal milih cara nyetak anu cocog pikeun anjeun numutkeun desain anjeun.

4. Naon istilah pamayaran anjeun?

Pikeun kahiji kalina kami resep ka T / T atanapi anjeun tiasa milih PayPal upami sanés jumlahna ageung. Kami nampi L / C numutkeun jumlah pesanan.

5. Dupi anjeun nyayogikeun conto gratis?

Leres, kami nawiskeun sampel gratis. Wilujeng nyungkeun sampel gratis. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngitung kiriman ogé.

6. Kumaha ngahubungi kami?

Halaman wéb Alibaba: www.jshysy.en.alibaba.com

Atanapi hubungi kami dina halaman wéb kami 

7. Naha produk anjeun cukup aman pikeun neundeun tuangeun atanapi awak manusa?

Sadaya bahan urang, HDPE, PVC, PE, Nylon sareng Gel, henteu-toksik. Kami gaduh laporan MSDS, SGS sareng CE. Sababaraha bahan bahkan tiasa didahar atanapi dianggo salaku bahan pengawet pangan. Éta hartosna aranjeunna cukup aman pikeun neundeun katuangan.

2
1
3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK