tikar tiis anjing

Pedaran pondok:

Nurunkeun teorema suhu mat tiis.

Polimér gél anu tiis sami sareng polimér gél dina némpelkeun orok pikeun orok. Polimér gél anu ngagaduhan kandungan cai anu cekap nyerep panas tina awak manusa kana kasur sareng ngandelkeun konduktivitas anu luhur sareng difusi polimér gél pikeun panas pikeun ngabentuk anu hadé tukeur panas sareng mindahkeun prosés antara panas awak manusa sareng chill gel mat ogé antara chill gel mat sareng hawa.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

  L w Kandel Beurat
M 40cm 30cn 1.0cm 700g
L 50cm 40cm 1.0cm 1100g
LL 60cm 50cm 1.0cm 1800g
XL 90cm 50cm 1.0cm 2000g

Nurunkeun teorema suhu mat tiis.

Polimér gél anu tiis sami sareng polimér gél dina némpelkeun orok pikeun orok. Polimér gél anu ngagaduhan kandungan cai anu cekap nyerep panas tina awak manusa kana kasur sareng ngandelkeun konduktivitas anu luhur sareng difusi polimér gél pikeun panas pikeun ngabentuk anu hadé tukeur panas sareng mindahkeun prosés antara panas awak manusa sareng chill gel mat ogé antara chill gel mat sareng hawa.

 

Ngaran Produk: Waterproof breathable outdoor outdoor Pad Pad Cooling Dog Anjing Mat pikeun Piaraan
Bahan: kaluar bahan: Nylon + PVC + Busa bolu; bahan batin: CMC + Sponge Foam + Water Purified.
Beurat: 1700g, Disaluyukeun
Ukuran: 50 * 60cm, Disaluyukeun
Logo: Disaluyukeun
Warna: Biru angkatan laut, Disaluyukeun
Fitur: Reusable; ramah lingkungan; Henteu beracun, Non-kaustik.
MOQ: 500 pcs
Waktos sampel suplai: 7 dinten atanapi langkung saatos ordo tiasa dikonfirmasi; sampel produk inventarisasi tiasa disayogikeun saatos 1-3 dinten.
Modeu harga: Ex Works, FOB, CIF, CRR, CIP, DDP, DDU.
Istilah pamayaran: 30% prabayar sateuacanna; 70% mayar sateuacan pangiriman atanapi dina presentasi salinan B / LT / T, Paypal
Sértipikat: SGS, CE, FDA, ngahontal, ISO9001, BSCI 

FAQ

1. Naha anjeun pabrik atanapi ngan ukur perusahaan?

Kami gaduh pabrik pikeun ngahasilkeun mat pendingin anjing sakitar 10 taun. Kualitas sareng jasa pangsaéna pantes dipercaya ku anjeun. 

2. Naha urang tiasa milih anjeun?

(1). Diandelkeun --- kami perusahaan asli, kami bakti dina win-win

(2). Profesional --- kami nawiskeun produk piaraan persis anu anjeun pikahoyong

(3). Pabrik --- kami gaduh pabrik, janten gaduh harga anu lumayan sareng pangiriman gancang

(4). Sampel --- Layanan kami komitmen pikeun nyayogikeun conto dina 24 jam, sareng kami tiasa nyayogikeun conto gratis

3. Kumaha perkawis biaya pengiriman?

Upami barang anjeun henteu ageung, urang tiasa ngirim barang ka anjeun ngalangkungan forwarder, sapertos FEDEX, DHL, kami damel bareng sareng aranjeunna salami lami, janten kami gaduh harga anu saé. Upami barang anjeun ageung, kami bakal dikirim ka anjeun ngalangkungan laut, urang tiasa ngadugikeun harga ka anjeun, maka anjeun tiasa milih naha nganggo panerus kami atanapi anjeun.

4. Kumaha perkawis hargana? Naha anjeun tiasa ngajantenkeun langkung mirah?

Harga gumantung kana barang paménta anjeun (Bentuk, ukuran, kuantitas)

Darso cutatan saatos nampi pedaran lengkep barang anu anjeun pikahoyong.

5. Kumaha ngeunaan waktos conto? Naon pangmayaran na?

Waktos conto: 1-5days saatos urutan & sampel dikonfirmasi.

T / T 30% setoran, kasaimbangan sateuacan dikintun kaluar ti pabrik.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK