• gel slipper

    selop gél

    Selopis gél terapi tiis anu tiasa dianggo deui, pangubaran és gancang pikeun suku capé sareng ngabareuhan, suku panas, lega tina nyeri neuropati disababkeun ku diabetes sareng kémoterapi.

    Didamel nganggo lawon premium, sandal tiis anu tiasa dianggo deui kami gampang dianggo sareng gél pendingin kalebet dina handapeun handapeun sareng luhur sandal pikeun teras teras-terasan dina sampéan.

    pabrik anu diaudit ku BSCI, produk kami disahkeun ku SGS, CE, FDA.

  • Cold Therapy Socks For Foot Care

    Kaos kaki Terapi Tiis Pikeun Perawatan Kaki

    Jenis: Bungkus Panas & Tiis nganggo kaos kaki Soothing

    Bahanna: GEL

    Bahan: lawon bulu NYLON +

    OEM / ODM: Leres

    Sertifikasi: CE FDA BSCE MSDS ISO9001 ngahontal

    Pamakéan: Perawatan Bumi Terapi panas / tiris

    MOQ: 500 PAIRS

  • Cold Therapy Socks

    Kaos Terapi Tiis

    Kaos kaki terapi és Plantar és langkung saé pikeun nyeri suku pangobatan pembengkakan nyeri panyakit rematik neuropati kemo

    Pabrik kami diaudit ku BSCI, produk kami disahkeun ku SGS, CE, FDA.

    10 Taun Pangalaman OEM, ODM. Tiasa masihan anjeun bongbolongan propésional pikeun warna, logo, bungkus, ngaropea pikeun ngembangkeun solusi anu pangsaéna pikeun produk relief nyeri gel tiis.

    Pikeun kaos kaki terapi tiis anu tiis, pabrik kami ngagaduhan ukuran sareng pilihan warna anu béda, sapertos és biru, biru tiffany, ungu, pink, héjo, hideung. Kami ngagaduhan tali anu bodas atanapi hideung nganggo velcro, seueur pisan saran paket kanggo anjeun milih .