topéng raray manik gél

Pedaran pondok:

Plush Cooling Terapi Panas / Tiis És Perawatan Gel Bead Masker Wajah 

Ukuran Topéng: 64 * 30.5 cm, 220g

Anjeun tiasa ngajual langsung sareng paket masing-masing atanapi ageung salaku kado hadiah dina set pancuran atanapi kasus kageulisan.

Bungkus Gel Beads Spa Therapy Wrap pikeun Sinus Pressure Face Puffiness Headaches TMJ, migrain. Anggo salaku bantuan terapi kanggo kaayaan bobo sareng alergi.


Detil Produk

Tanda Produk

Spesifikasi Produk:

Plush Cooling Terapi Panas / Tiis Pangobatan És Gel Bead Wajah

Ukuran Topéng: 64 * 30,5 cm, 220g

Anjeun tiasa ngajual langsung sareng paket masing-masing atanapi ageung salaku kado hadiah dina set pancuran atanapi kasus kageulisan.

Bungkus Gel Beads Spa Therapy Wrap pikeun Sinus Pressure Face Puffiness Headaches TMJ, migrain. Anggo salaku bantuan terapi kanggo kaayaan bobo sareng alergi.

Naha Pilih Kami?

 1. 10 Taun Pangalaman OEM, ODM, Warna khusus, logo, bungkus. Pabrik urang tiasa masihan anjeun saran propésional, ngabantosan ngembangkeun solusi anu paling saé pikeun produk kageulisan gél sareng perawatan pribadi, kami fokus kana nyayogikeun produk perawatan awak anu pangsaéna pikeun anjeun

2. Pabrik ngagaduhan langkung ti 20 Garis Produksi, seueur bahan baku sareng warna lawon, bengkel Silkscreen tiasa nyumponan sarat anjeun dina logo, urang ogé custom tas tugas ku nyalira tiasa ngepak produk anjeun bersih.

3. Kontrol kualitas pisan pikeun mastikeun anjeun bakal nampi barang anu wareg.

4. Pikeun kageulisan sareng perawatan topéng pribadi, pabrik kami ngagaduhan ukuran sareng bentuk anu béda pikeun anu anjeun pilih, tiasa cocog sareng seueur jalmi.

Tip Haneut:

1. Naha anjeun nganggo pikeun terapi panas atanapi tiis, suhuna henteu kedah panas teuing atanapi tiris. Hindarkeun fungsi anu nyababkeun karuksakan produk sareng ngarusak manik-manik gél.

2. Topéng moal kakeunaan Ultraviolet, punten simpen produkna di tempat anu garing sareng tiis.

3. Upami manik gél teu disangka-sangka dibocorkeun, Anjeun kedah siram ku cai sareng ngusap bersih.

4. 1-3 CM kasalahan kedah diijinkeun kusabab dieusian ku manik gel.

101
104
102
105
103
106

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami