komprési panon gél

Pedaran pondok:

Asalna: Jiangsu, Cina

Tipe Suplai: OEM / ODM

Sertifikasi: CE FDA MSDS ngahontal ISO9001

Warna: Sagala Warna tiasa disaluyukeun

Kamampuhan Suplai: 1000000 Potongan / potongan per Bulan

Tiasa disaluyukeun kalayan sagala ukuran sareng warna kalayan MOQ anu langkung luhur.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang

Asalna:Jiangsu, Cina

Tipe Suplai: OEM / ODM

Tiasa disaluyukeun kalayan sagala ukuran sareng warna kalayan MOQ anu langkung luhur. 

 Sertifikasi: CE FDA MSDS ngahontal ISO9001

Warna: Naon Warna tiasa ngaropea

Kamampuhan Suplai: 1000000 Potongan / potongan per Bulan

Service kami

1. Sadaya produk tiasa ngaropea pikeun anjeun ku Tim R&D. Désainer kami parantos fokus kana lapangan langkung ti 15 taun. Aranjeunna ngagaduhan rasa anu kuat pikeun mode sareng populér.

2. Fokus dina nyieun konsumén mikaresep produk urang ku harga anu lumayan sareng kualitas anu saé.

3. Pamariksaan lengkep unggal produk sareng nyayogikeun laporan pamariksaan. Kami nampi pihak-katilu QC pikeun mariksa seueur sateuacan pangiriman.

Kumaha Paké?

Pad komprési soca gel ieu tiasa dianggo salaku panas sareng tiis, sanaos kami nyarankeun cai panas atanapi és, ulah nganggo gelombang mikro kusabab éta rada saeutik produk, overheat tiasa nyababkeun kabocoran sareng nyeri kulit anjeun. Punten tuturkeun pitunjukna:

Panaskeun Cai Panas

Neuleumkeun bungkus kana cai panas sakitar 10 menit, teras diterapkeun kana panon anjeun pikeun ngararasakeun rileks.

Terapi tiis

Éta tiasa dibekukan pikeun spa anu tenang, katirisan dina kulkas 30 menit sateuacan dianggo.

109
105
1010
103
106
104
107
108

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami