Topéng panon gél

Pedaran pondok:

Panas sareng Tiis Komprési, Dianggo deui, Henteu aya kabocoran, Henteu beracun

Ukuran: 19 * 9cm, 20 * 10cm, 22 * ​​11.5cm

Beurat: 120g, 130g, 160g, 180g

Dipaké pikeun terapi panas sareng tiis ngabantosan ngabareuhan panon anu ngabareuhan, panon anu bengkak, teu ngarareunah sinus, migrain, nyayogikeun relief bébas ubar. Tiasa dianggo salaku masker panon-meungpeuk dina suhu kamar.

Éta némbongan sapertos topéng, sareng éta memang tiasa dianggo salaku masker panon anu tiis, tapi ulah ngawatesan imajinasi anjeun. Produk ieu utama pikeun kompres panas atanapi kompres tiis, sahingga anjeun tiasa nerapkeun kana bagian awak mana waé. Kalayan talina, éta tiasa ditempelkeun dina siku, tuur, ankle sareng sendi sanés anu kedah dirawat kompres panas. Produk ieu saleresna multifungsi "pijet" alat sareng anjeun moal sono.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Panas sareng Tiis Komprési, Dianggo deui, Henteu aya kabocoran, Henteu beracun

Ukuran: 19 * 9cm, 20 * 10cm, 22 * ​​11.5cm

Beurat: 120g, 130g, 160g, 180g

Aplikasi

Dipaké pikeun terapi panas sareng tiis ngabantosan ngabareuhan panon anu ngabareuhan, panon anu bengkak, teu ngarareunah sinus, migrain, nyayogikeun relief bébas ubar. Tiasa dianggo salaku masker panon-meungpeuk dina suhu kamar.

Éta némbongan sapertos topéng, sareng éta memang tiasa dianggo salaku masker panon anu tiis, tapi ulah ngawatesan imajinasi anjeun. Produk ieu utama pikeun kompres panas atanapi kompres tiis, sahingga anjeun tiasa nerapkeun kana bagian awak mana waé. Kalayan talina, éta tiasa ditempelkeun dina siku, tuur, ankle sareng sendi sanés anu kedah dirawat kompres panas. Produk ieu saleresna multifungsi "pijet" alat sareng anjeun moal sono.

Fungsi

NGALAMISKEUN MASKEL GEL EYE COOLING: Bangun ku panon anu capé sareng ngabareuhan ditumpangan ku bunderan poék sanés mimiti anu hadé pikeun sadidinten. Topéng panon gél és ngirangan bengkak, pastikeun rélaxasi anu épéktip!

MASKAH PANYEUTAN EFEKTIF: masker tiis pikeun panon anu bengkak ngabantosan nyeri sareng peradangan anu tiasa disababkeun kusabab sababaraha masalah kaséhatan anu sanés. Topéng soca manik anu ngagem masker ku tali anu RUBBERIZED.

Perlakuan panon panas & tiis: Gel panon masker bungkus tiis tiasa dibekukan pikeun spa anu nenangkeun sapertos atanapi dipanaskeun pikeun terapi anu haneut. Topéng soca beku beku didamel ku lapisan lemes anu netep dina panon anjeun.

Tip Haneut

 Naha anjeun nganggo pikeun terapi panas atanapi tiis, suhuna henteu kedah panas teuing atanapi tiris. Hindarkeun fungsi anu nyababkeun karuksakan produk sareng ngarusak manik-manik gél.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami