selop gél

Pedaran pondok:

Selopis gél terapi tiis anu tiasa dianggo deui, pangubaran és gancang pikeun suku capé sareng ngabareuhan, suku panas, lega tina nyeri neuropati disababkeun ku diabetes sareng kémoterapi.

Didamel nganggo lawon premium, sandal tiis anu tiasa dianggo deui kami gampang dianggo sareng gél pendingin kalebet dina handapeun handapeun sareng luhur sandal pikeun teras teras-terasan dina sampéan.

pabrik anu diaudit ku BSCI, produk kami disahkeun ku SGS, CE, FDA.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Selopis gél terapi tiis anu tiasa dianggo deui, pangubaran és gancang pikeun suku capé sareng ngabareuhan, suku panas, lega tina nyeri neuropati disababkeun ku diabetes sareng kémoterapi.

Didamel nganggo lawon premium, sandal tiis anu tiasa dianggo deui kami gampang dianggo sareng gél pendingin kalebet dina handapeun handapeun sareng luhur sandal pikeun teras teras-terasan dina sampéan.

Pabrik ieu diaudit ku BSCI, produk kami disahkeun ku SGS, CE, FDA.

10 Taun Pangalaman OEM, ODM. Tiasa masihan anjeun bongbolongan propésional pikeun warna, logo, bungkus, ngaropea pikeun ngembangkeun solusi anu pangsaéna pikeun produk relief nyeri gel tiis.

Pikeun sandal gél terapi tiis éta, pabrik urang ngagaduhan ukuran sareng pilihan warna anu béda, sapertos és biru, biru laut, pink, hideung.

Hubungi kami pikeun daptar harga pangénggalna!

Gampang Dipaké Selop Gél Terapi Tiis Pikeun Perawatan Kaki:

Sederhana sareng efektif, sandal gél pendingin kami mangrupikeun solusi terapi tiis di bumi anu hadé pikeun ngahontal kahampangan dina sababaraha menit, anjeun tiasa ngalebetkeun warna anu béda pikeun anggota kulawarga anu sanés, pikeun ngaraosan santai babarengan.

FAQ

1. Naha produk anjeun cukup aman pikeun neundeun katuangan atanapi awak manusa?

Sadayana bahan PVC, PE, Nylon, Lycra, Gel urang henteu-toksik sareng laporan FDA, MSDS, CE.

2. Naon MOQ anjeun?

Umumna MOQ biasana 1000 atanapi 2000 pasang. Upami peryogi urang gaduh lawon saham sareng tali, urang tiasa negosiasi gumantung kana kaayaan pikeun masihan dukungan pangsaéna pikeun konsumén pikeun nguji pasar

3. Naon percetakan anjeun?

Urang tiasa ngadamel percetakan layar sutra, percetakan offset, percetakan UV atanapi pasang stiker. Bakal milih cara nyetak anu cocog pikeun anjeun numutkeun desain anjeun.

4. Naon istilah pamayaran anjeun?

mayar jumlah 30% saatos pesenan dikonfirmasi ku T / T. Urang tiasa nampi L / C numutkeun jumlah pesanan.

5. Dupi anjeun nyayogikeun conto gratis?

enya 1-3 buah sampel gratis pikeun anjeun bari angkutan barang pikeun dikumpulkeun. Upami kedah ngarobih logo anjeun atanapi bentuk anjeun nyalira, urang kedah ngabahas biaya sampel gumantung kana biaya percetakan atanapi modél.

2
1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami