• Thermal gel heating cap

    Tutup pemanasan gél termal

    Bahan: palapis satin komposit PVC palapis

    Ukuran: Diaméterna 47cm, 600g

    Warna: pink biasa, warna tiasa ngarobih upami kuantitasna langkung ti 2000 pcs

    Pamakéan: Saatos nyampurkeun, oléskeun krim bakar sacara merata, anggo tutup pancuran anu tiasa dianggo, sareng panaskeun tutup roti dina panas sedeng dina gelombang mikro salami 2-3 menit. Nalika suhu sakitar 35-45 derajat, anggo sakitar 15 menit. Cocog pikeun perm, perawatan pasca-pewarna, sareng perawatan kualitas rambut sadidinten.

  • Migraine relief pack

    Pakét rél Migraine

    Pasipatan: Pasokan Terapi Rehabilitasi

    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina, Jiangsu

    Ngaran mérek: HY

    Fitur: lemes lycra, gél fléksibel saatos beku

    Warna: warna populér tiffany sareng beureum

    Ukuran: 38 * 9cm

    Logo: Logo Khusus

    Sertipikat: SGS, FDA, CE, ngahontal, PROP65, BSCI

  • Head Wrap Ice Pack

    Sirah Bungkus És Pek

    Pasipatan: Pasokan Terapi Rehabilitasi

    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina, Jiangsu

    Jenis: Bungkus Panas & Tiis, mode

    Warna: Warna khusus

    Bahan: GEL bead / GEL

    Pamakéan: sirah cooler

    Ukuran: 38 * 9cm 260G

    Fitur: Panas pak bungkus sareng gel manik

    Logo: Logo Khusus

  • Soothing Cap

    Nganyenyeri Cap

    Pasipatan: Pasokan Terapi Rehabilitasi

    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina, Jiangsu

    Nami: Nyeri sirah nyeri sirah

    Warna: Hideung

    Bahan: Neoprene + PVC

    Pamakéan: sirah cooler. migrain nenangkeun, muriang demam

    Ukuran: 55 * 20cm

    Fitur: Terapi panas + terapi tiis sadayana sayogi

  • Microwave Heated Conditioning Gel Cap

    Mic Gel Dipanaskeun Kondisi Gel Gél

    Bahan Outer: Nylon dicampurkeun sareng pvc, warna populér anu aya biru tiffany, pink, hideung, pola umum tiasa dicitak dina mesin UV urang nyalira.

    Ukuran: ukuran fléksibel (tiasa disaluyukeun pikeun nyocogkeun ukuran headwrap anu béda)

    Beurat: 500g-630g