Sirah Bungkus És Pek

Pedaran pondok:

Pasipatan: Pasokan Terapi Rehabilitasi

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina, Jiangsu

Jenis: Bungkus Panas & Tiis, mode

Warna: Warna khusus

Bahan: GEL bead / GEL

Pamakéan: sirah cooler

Ukuran: 38 * 9cm 260G

Fitur: Panas pak bungkus sareng gel manik

Logo: Logo Khusus


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang

Pasipatan: Parawatan Terapi Rehabilitasi

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina, Jiangsu

Jenis: Paket Panas & Tiis, mode

Warna: Warna anu dikustomisasi

Bahan: GEL manik / GEL

Pamakéan: sirah cooler

Ukuran: 38 * 9cm 260G

Fitur: Panas pak panas sareng gel manik

Logo: Logo ngarobih

Gejala Lumaku

Orok sareng murangkalih anu tiasa dianggo deui

1. Épéktip pikeun muriang sareng ngirangan suhu.

2. Larapkeun pikeun ngareureuhkeun kacapé, bobo sareng pingsan.

3. Larapkeun kana nyeri sirah, nyeri waos, sareng sajabana.

4. Daptar pikeun ngajauhkeun jalma tina serangan panas nalika usum panas.

FAQ

1. Naha produk anjeun cukup aman pikeun neundeun katuangan atanapi awak manusa?

Sadaya bahan kami ngagaduhan PVC, PE, Nylon ,, Gel sareng sanés non-toksik, non-kaustik.

Kami gaduh laporan FDA, SGS, CE.

2. Naon MOQ anjeun?

Normalna kalayan jumlah anu langkung seueur dina harga anu langkung mirah. 500-1000 pcs sadayana sayogi.

3. Naha anjeun tiasa ngadamel warna numutkeun Pantone Code?

Pasti urang tiasa ngadamel warna anjeun numutkeun conto anjeun atanapi kode Pantone

4. Naon percetakan anjeun?

Kami tiasa ngadamel percetakan layar sutra, percetakan offset, percetakan UV atanapi pasang stiker pikeun ngahasilkeun pikeun anjeun. Bakal milih cara nyetak anu cocog pikeun anjeun numutkeun desain anjeun.

5. Naon istilah pamayaran anjeun?

mayar jumlah 30% saatos pesenan dikonfirmasi ku T / T, Paypal, Western union jsb. Urang tiasa nampi L / C numutkeun jumlah pesanan.

6. Dupi anjeun nyayogikeun conto gratis?

Upami anjeun nampi modél kami anu aya sareng henteu kedah percetakan, kami tiasa nyayogikeun sampel gratis 1-3 buah pikeun anjeun. Upami peryogi percetakan anjeun atanapi bentuk anjeun nyalira, urang kedah ngabahas biaya conto gumantung kana biaya percetakan atanapi modél.

7. Kumaha ngahubungi kami?

a. Anjeun tiasa langsung ngirim inpormasi pamundut anjeun ka kami ku halaman wéb kami www.jshysy.alibaba.com

b. Anjeun tiasa ngirim inpormasi anjeun ka email kami: susan@hybily.com sareng telepon sélulér 008613033578335.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami