Bungkus és wasir

Pedaran pondok:

Reusable hemoroid perineal perlakuan és postpartum nyeri nyeri panas tur tiis gél és bungkus ku leungeun baju lemes

Parawatan Terapi Rehabilitasi

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina

Ngaran mérek: HY, atanapi OEM mérek anjeun nyalira

Ukuran: 30 * 10

Beurat: 220g

Warna: tiasa khusus, Popular lampu biru sareng angkatan laut dina stok

Fitur: Plush lawon panutup tukang


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Reusable hemoroid perineal perlakuan és postpartum nyeri nyeri panas tur tiis gél és bungkus ku leungeun baju lemes

Parawatan Terapi Rehabilitasi

Tempat Asalna:Jiangsu, Cina

Ngaran mérek:HY, atanapi OEM mérek anjeun nyalira

Ukuran:30 * 10

Beurat:220g

Warna:tiasa custom, Popular lampu biru sareng angkatan laut dina stok

Fitur:Plush panutup lawon deui

Sertipikat:SGS, FDA, CE, ngahontal, PROP65, BSCI

Pangalusna dijual di Amazon sareng toko online sanés

PAKET SEJUK PERINAL SILIH, Terapi tiis sacara alami ngirangan pembengkakan sareng ngamajukeun penyembuhan tina ngalahirkeun, merobek heunceut sareng operasi, wasir, perdarahan, inféksi ragi, trauma tina waxing, laser hair hair, atanapi olahraga injury, sareng anu sanésna.

Anjeun tiasa ngarobih jumlah leungeun baju anu tiasa diumbah pikeun ngagunakeun anu tetep kantun nyeuseuh tangan (langkung disukai), atanapi mesin nyeuseuh baju baju saatos dianggo.

Naha Pilih Kami?

 1. 10 Taun Pangalaman OEM, ODM, Warna khusus, logo, bungkus. Tiasa masihan bongbolongan propésional, ngabantosan ngembangkeun solusi anu pangsaéna pikeun produk panyélaan nyeri pak gel.

2. Pabrik ngagaduhan langkung ti 20 Garis Produksi, seueur bahan baku sareng warna lawon, bengkel Silkscreen tiasa nyumponan sarat anjeun dina logo, urang ogé custom tas tugas ku nyalira tiasa ngepak produk anjeun bersih.

3. Kontrol kualitas pisan pikeun mastikeun anjeun bakal nampi barang anu wareg.

4. Kanggo anu és és deui, és taktak, bungkus gél hemoroid, pabrik kami ngagaduhan ukuran sareng bentuk anu béda pikeun anu anjeun pilih, tiasa cocog sareng seueur jalmi.

101
102

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami