bungkus gél panas sareng tiis

Pedaran pondok:

Tiis tiasa ngalambatkeun aliran getih, terapi tiis ngalambatkeun sirkulasi, ngirangan peradangan, kekejangan otot sareng nyeri.

Turutan sistem RICE saatos cilaka:

Ngaso: Candak istirahat sareng ulah nganggo daérah anu cilaka.

És: És daérah anu cilaka gancang-gancang, ieu ngabantosan ngirangan peradangan, perdarahan sareng lebam langsung.

Ngomprés: Bungkus ku perban, sering ngajaga perban elastis dina pakéan pertolongan pertama.

Luhurna: Jaga cilaka di luhur haté anjeun pikeun ngirangan pembengkakan.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Tiis tiasa ngalambatkeun aliran getih, terapi tiis ngalambatkeun sirkulasi, ngirangan peradangan, kekejangan otot sareng nyeri.

Turutan sistem RICE saatos cilaka:

Ngaso: Candak istirahat sareng ulah nganggo daérah anu cilaka.

És: És daérah anu cilaka gancang-gancang, ieu ngabantosan ngirangan peradangan, perdarahan sareng lebam langsung.

Ngomprés: Bungkus ku perban, sering ngajaga perban elastis dina pakéan pertolongan pertama.

Luhurna: Jaga cilaka di luhur haté anjeun pikeun ngirangan pembengkakan.

Naha Pilih Kami?

 1. 10 Taun Pangalaman OEM, ODM, Warna khusus, logo, bungkus. Tiasa masihan bongbolongan propésional, ngabantosan ngembangkeun solusi anu pangsaéna pikeun produk panyélaan nyeri pak gel.

2. Pabrik ngagaduhan langkung ti 20 Garis Produksi, seueur bahan baku sareng warna lawon, bengkel Silkscreen tiasa nyumponan sarat anjeun dina logo, urang ogé custom tas tugas ku nyalira tiasa ngepak produk anjeun bersih.

3. Kontrol kualitas pisan pikeun mastikeun anjeun bakal nampi barang anu wareg.

4. Kanggo anu és és deui, és taktak, bungkus gél hemoroid, pabrik kami ngagaduhan ukuran sareng bentuk anu béda pikeun anu anjeun pilih, tiasa cocog sareng seueur jalmi.

Parentah Pamakéan Tiis

Terapi tiis disarankeun pikeun 48 jam munggaran saatos cilaka, Perawatan és saharita langkung saé.

Simpen bungkus gél dina freezer sahenteuna 2 jam 

Bungkus gél ieu tiasa dianggo salaku terapi panas sareng tiis, nuturkeun pitunjuk ieu:

Pitunjuk Ngagunakeun Panas

Terapi panas henteu kedah dianggo dugi 48 jam saatos cilaka. 

Panaskeun Cai Panas

Teuleumkeun bungkus kana cai panas sakitar 10 menit

Panaskeun gelombang mikro

Panas dina kakuatan pinuh pikeun 30 detik 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK