mitt és

Pedaran pondok:

Sampurna pikeun ngagentos nyeri leungeun. Ogé tiasa dianggo pikeun kémoterapi.

Dina kasus éta, sababaraha pasang sarung tangan tiasa diperyogikeun, pabrik urang tiasa ngarobih set atanapi kebat és terapi és terapi sanés pikeun anjeun, kantong tali, kotak warna, kotak urutan mail, kantong konci ritsleting, jsb.

Pikeun logo anu aya dina mitt és, anjeun tiasa nganggo labél ngaput atanapi percetakan silkscreen, bengkel kami tiasa ngepaskeun pikeun anjeun.

Sadaya bahan urang, HDPE, PVC, TPU, Nylon sareng Gel, henteu-toksik. Kami gaduh TRA, MSDS, ngahontal, laporan SGS sareng CE, FDA, pabrik kalayan Inok BSCI.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Unggal sarung tangan ngandung jumlah tinggi gél anu kuat (14 oz / 400 gram) pikeun épisiénsi anu langkung lami, éta mangrupikeun épék gel anu énggal tiasa bertahan tina 30 menit dugi ka sajam. 

Lawon nilon kandel dilapis ku pilem pvc dilaminasi bahan luar anu henteu gampang bocor.  

Ukuran és és nyaéta 30x20cm (12x8 ").

Beku aranjeunna 2 jam priory sareng anggo nutupan pigeulang anjeun kanggo nyeri nyeri numbing langsung.

Bungkus és fleksibel nalika beku sareng bungkus és ramo jero ngabantosan pikeun nambihan tekenan pikeun niiskeun panangan sareng pigeulang.

Sampurna pikeun ngagentos nyeri leungeun. Ogé tiasa dianggo pikeun kémoterapi.

Dina kasus éta, sababaraha pasang sarung tangan tiasa diperyogikeun, pabrik urang tiasa ngarobih set atanapi kebat és terapi és terapi sanés pikeun anjeun, kantong tali, kotak warna, kotak urutan mail, kantong konci ritsleting, jsb.

Pikeun logo anu aya dina mitt és, anjeun tiasa nganggo labél ngaput atanapi percetakan silkscreen, bengkel kami tiasa ngepaskeun pikeun anjeun.

Sadaya bahan urang, HDPE, PVC, TPU, Nylon sareng Gel, henteu-toksik. Kami gaduh TRA, MSDS, ngahontal, laporan SGS sareng CE, FDA, pabrik kalayan Inok BSCI.

Pabrik urang tiasa muka modél énggal upami anjeun hoyong ngadamel sarung tangan nyalira pikeun leungeun pikeun penderita kemo, éta henteu masalah, kami bakal tetep ngajaga kecap dina sadaya ideu sareng konsep anjeun.

Kantun kontak pikeun nyaritakeun ideu anjeun, nyanggakeun ngajantenkeunana gancang-gancang, bisnis bakal ngantep anjeun bébas tina kandang.

FAQ

1. Dupi anjeun nyayogikeun conto gratis?

enya 1-3 buah sampel gratis pikeun anjeun bari angkutan barang pikeun dikoléksied. Upami kedah ngarobih logo anjeun atanapi bentuk anjeun nyalira, urang kedah ngabahas biaya sampel gumantung kana biaya percetakan atanapi modél.

2. Naon istilah pamayaran anjeun?

Umumna 30% pamayaran payun saatos pesenan dikonfirmasi ku T / T. Urang tiasa nampi L / C numutkeun jumlah pesanan.

3. Naon MOQ anjeun?

Umumna MOQ biasana 1000 atanapi 2000 pasang. Upami peryogi urang gaduh lawon saham sareng tali, urang tiasa negosiasi gumantung kana kaayaan pikeun masihan dukungan pangsaéna pikeun palanggan pikeun nguji pasar.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK