• cooling glove

    sarung tiis

    Ukuran: SATU SAIZ fits paling

    Warna: Warna murni / warna cetak sakumaha kabutuhan anjeun

    Bahan: 100% Tutup poliéster + 2 és bungkus PVC

    Fitur: Terapi panas sareng tiis sadayana sayogi

    Pakét: kantong OPP + karton atanapi kotak khusus

    MOQ: 500 pasang

    Pamakéan: Ngabantosan dina sagala jinis peradangan leungeun

  • ice mitten

    mitt és

    Sampurna pikeun ngagentos nyeri leungeun. Ogé tiasa dianggo pikeun kémoterapi.

    Dina kasus éta, sababaraha pasang sarung tangan tiasa diperyogikeun, pabrik urang tiasa ngarobih set atanapi kebat és terapi és terapi sanés pikeun anjeun, kantong tali, kotak warna, kotak urutan mail, kantong konci ritsleting, jsb.

    Pikeun logo anu aya dina mitt és, anjeun tiasa nganggo labél ngaput atanapi percetakan silkscreen, bengkel kami tiasa ngepaskeun pikeun anjeun.

    Sadaya bahan urang, HDPE, PVC, TPU, Nylon sareng Gel, henteu-toksik. Kami gaduh TRA, MSDS, ngahontal, laporan SGS sareng CE, FDA, pabrik kalayan Inok BSCI.