És bungkus nganggo tali

Pedaran pondok:

Pakét És tiasa dianggo kalayan tali anu tiasa diatur

Salaku padika anu séhat sareng aman anu dianggo dina terapi fisik, bungkus gel tiis Panas ilahar disarankeun ku ahli terapi fisik, dokter, palatih olahraga. Pamakéan bungkus tiis panas pisan saderhana, bari upami anjeun hoyong ngosongkeun leungeun, tali diperyogikeun, pabrik urang ngagaduhan tim jahit sareng ngaput tali langsung dina bungkus és atanapi ngalakukeun talina masing-masing dina bungkus, gampang pikeun pamakean akhir.

Bungkus és microwavable kalayan tali velcro panjang ngamungkinkeun anjeun ngamankeun bungkus és ka daérah anu diperyogikeun sareng tetep dina tempatna, lemes pikeun keuna sareng tetep tetep dina tempatna malah ngalih atanapi neraskeun padamelan rumah tangga. Bentuk anu sampurna ngamungkinkeun sinyalna ageung ka sadaya bagian handap sareng bentuk awak anu saé pisan, terapi anu saé pikeun nyeri deui, tatu, nyeri saatos operasi, pembengkakan, otot nyeri. Éta ngajaga Lemes sareng fleksibel saatos beku.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Pakét És tiasa dianggo kalayan tali anu tiasa diatur

Salaku padika anu séhat sareng aman anu dianggo dina terapi fisik, bungkus gel tiis Panas ilahar disarankeun ku ahli terapi fisik, dokter, palatih olahraga. Pamakéan bungkus tiis panas pisan saderhana, bari upami anjeun hoyong ngosongkeun leungeun, tali diperyogikeun, pabrik urang ngagaduhan tim jahit sareng ngaput tali langsung dina bungkus és atanapi ngalakukeun talina masing-masing dina bungkus, gampang pikeun pamakean akhir.

Bungkus és microwavable kalayan tali velcro panjang ngamungkinkeun anjeun ngamankeun bungkus és ka daérah anu diperyogikeun sareng tetep dina tempatna, lemes pikeun keuna sareng tetep tetep dina tempatna malah ngalih atanapi neraskeun padamelan rumah tangga. Bentuk anu sampurna ngamungkinkeun sinyalna ageung ka sadaya bagian handap sareng bentuk awak anu saé pisan, terapi anu saé pikeun nyeri deui, tatu, nyeri saatos operasi, pembengkakan, otot nyeri. Éta ngajaga Lemes sareng fleksibel saatos beku.

Ngidinan bungkus pikeun dipaké dina seueur bagéan awak anu béda.

Pangwangunan premium

 

Dobel disegel pikeun nyegah bocor; kalayan éksterior nilon kandel tambahan. 

Naha Pilih Kami?

1. 10 Taun Pangalaman OEM, ODM, Warna khusus, logo, bungkus. Tiasa masihan bongbolongan propésional, ngabantosan ngembangkeun solusi anu pangsaéna pikeun produk panyélaan nyeri pak gel.

2. Pabrik ngagaduhan langkung ti 20 Garis Produksi, seueur bahan baku sareng warna lawon, bengkel Silkscreen tiasa nyumponan sarat anjeun dina logo, urang ogé custom tas tugas ku nyalira tiasa ngepak produk anjeun bersih.

3. Kontrol kualitas pisan pikeun mastikeun anjeun bakal nampi barang anu wareg.

4. Kanggo anu és és deui, és taktak, bungkus gél hemoroid, pabrik kami ngagaduhan ukuran sareng bentuk anu béda pikeun anu anjeun pilih, tiasa cocog sareng seueur jalmi.

101
104
103
102

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami