Bungkus és barudak

Pedaran pondok:

Barudak és bungkus pikeun cilaka sareng nyeri nyeri sapopoé

Ukuran: diameter 10CM

beurat: 65G

Bahan: PVC + lawon lemes

Warna: kerucut pantone

MOQ: 3000 PCS

Logo: 3-4 warna dicitak sadayana sayogi

Desain percetakan tiasa didesain.

Paking: opp bungkus


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang

Barudak és bungkus pikeun cilaka sareng nyeri nyeri sapopoé

Ukuran: diaméterna 10CM  

beurat:  65G

Bahan: PVC + lawon lemes

Warna:  pantone congcot

MOQ:  3000 PCS

Desain percetakan tiasa didesain.

Paking: opp ngarangkep

Ukuran karton:  45 * 23 * 25CM  

150 pcs per karton  

Sampel: 2-3 dinten réngsé.

Logo: 3-4 warna dicitak sadayana sayogi

Tentang Kami

Pabrik:Jiangsu Huanyi Industrial co., Ltd.

Alamat:  Tongzhan Road, Meihua Town, Sihong County, Suqian, Jiangsu Propinsi, Cina

Didirikeun: ti saprak 2017

Pabrik Daérah: 5000 Méter pasagi

Area Gudang: Méter 2000quare

Patugas: 100-150 anggota

Produk Utama: Mat Cooling, Pek Panas Anu Tiasa Dianggo deui, Paket Tiis Panas, Paket És, jsb.

Pasar Utama: 30% Éropa, 50% USA, 15% Jepang sareng Korea 5% arean sanés

Inok Sosial: BSCI

Prinsip Operasi: Dumasar kana filsafat "aya ku kualitas sareng dimekarkeun ku pamor"

Pabrik kami sacara profesional ngadamel henteu ngan ukur produk-produk anu diperyogikeun dina usum panas sapertos és bungkus, cool gel pad kanggo piaraan, masker panon anu tiis sareng bantal anu tiis, tapi ogé produk-produk pemanasan dina usum salju sapertos pemanasan tangan, pak panas anu ajaib, sareng sajabina prinsip jasa "Kami nyiptakeun naon anu anjeun peryogikeun", kami parantos netepkeun hubungan bisnis anu saé sareng klien ti Jepang, Korea, Éropa sareng Amérika. Sértipikat, MSDS / FDA / CE / Reach ext.

Naha anjeun milih kami? Kaunggulan urang sapertos kieu:

1. Desain gratis

Pikeun panutup, batin sareng pengepakan, kami tiasa nyayogikeun anjeun desain gratis.

2. Pitunjuk pangaturan

Persetujuan sampel - Tempatkeun pamayaran deposit –30% titipan — Produksi sareng Pamariksaan-ngintunkeun barang - pengiriman resi-umpan balik

3. Poto némbak

Upami anjeun ngagaduhan seueur pesenan, kami tiasa nyayogikeun layanan kaméra

4. jasa Husus pikeun anu ngajual di Amazon

Amazon gaduh puluhan syarat persiapan pikeun lolos ka FBA, hayu urang janten ahli persiapan anjeun! Tim pengolah kami sacara ketat ngalatih sareng latihan dina labél FNSKU, bundling, polybag sareng sadaya syarat persiapan anu sanés.

Naha Pilih Kami?

1. Balas patarosan anjeun dina 8 jam damel ku tim penjualan anu berpengalaman.

Harga pabrik 2.Factory urang langkung ku kualitas luhur.

3. jasa perhatian sampel gratis, OEM, urutan sidang.

4. Ukuran sareng desain konsumén nyalira disambut.

5. Solusi eksklusif sareng unik tiasa disayogikeun ka palanggan ku insinyur profesional sareng staff anu terlatih.

101
102

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK