Bungkus és barudak

Pedaran pondok:

Hiji sisi ditutupan ku bahan ultra-lemes, plush

Slip leungeun handapeun tali elastis dina sisi "plush" pikeun nahan dina tempatna

Manik gél nganteurkeun pijet haneut sareng terapi tiis tanpa aya gangguan

Kantun gelombang mikro kanggo terapi haneut atanapi beku pikeun terapi tiis

FDA, sareng TRA (Penilitian Risiko Toxicological).


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Terapi panas sareng tiis - bungkus gél barudak ieu silih ganti antara komprét haneut sareng tiis, aranjeunna gancang beku sareng gampang dianggo. Tempatkeun bungkus és kana cai panas atanapi kana freezer, éta tiasa sacara gampil ngalih antara suhu sareng bakalan panas atanapi tiis pikeun waktos anu langkung lami kalayan bungkus pink anu lembut. Terapi tiis ngabantosan ngalambatkeun aliran getih, ngaleungitkeun perdarahan sareng pembengkakan. Panas / Terapi panas ngabantosan ngagancangkeun aliran getih sareng motong panyembuhan, gancang cageur tina cilaka.

Fitur

Hiji sisi ditutupan ku bahan ultra-lemes, plush

Slip leungeun handapeun tali elastis dina sisi "plush" pikeun nahan dina tempatna

Manik gél nganteurkeun pijet haneut sareng terapi tiis tanpa aya gangguan

Kantun gelombang mikro kanggo terapi haneut atanapi beku pikeun terapi tiis

FDA, sareng TRA (Penilitian Risiko Toxicological). 

Ukuran populér

Diaméter 11cm buleud, 13 * 13cm bentuk haté, 15 * 8cm sagi opat, 10 * 10cm alun-alun, 10 * 10cm bentukna bentang.

Pabrik urang tiasa nyetak seueur warna di luar, pikeun sigana siga jeruk, pola kartun, sasatoan, pelangi, atanapi ngan logo.

Kalayan taun pangalaman ékspor sapanjang kalayan kualitas anu saé, jasa canggih sareng harga kalapa, kami parantos kéngingkeun kapercayaan sareng dukungan seueur pelanggan.

Pabrik urang ogé tiasa ngarobih jinis és budak sanés anu sanésna nganggo tali atanapi panutup baju kanggo narik perhatian murangkalih sareng ngaladénan raoseun anu langkung saé kalayan bahan kaamanan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK