bungkus tuur ku és bungkus

Pedaran pondok:

NGÉLÉNÉK NGÉLÉKKEUN KÉRÉ PÉRÉT Sasaran duanana payun sareng tukang dengkul ku komprési anu tiasa diatur sareng terapi panas atanapi tiis, és tiris tiris tiis épéktip ngirangan pembengkakan, nyeri sareng peradangan kusabab kacapean otot, tatu atanapi operasi. Panyawat dengkul lemes ogé nyayogikeun panyamanan pikeun sprains sareng galur, ACL, rematik, cilaka olahraga, operasi sareng seueur deui.

Terapi panas atanapi tiis: Ngawengku bungkus gél anu tiasa dicabut pikeun terapi panas atanapi tiis. Unggal bungkus gampang dilebetkeun kana saku. Bungkus gél nontoxic tiasa dianggo deui, kabocoran sareng bebas laté.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

NGÉLÉNÉK NGÉLÉKKEUN KÉRÉ PÉRÉTSasaran duanana payun sareng tukang dengkul ku komprési anu tiasa diatur sareng terapi panas atanapi tiis, és tiris tiris tiis épéktip ngirangan pembengkakan, nyeri sareng peradangan kusabab kacapean otot, tatu atanapi operasi. Panyawat dengkul lemes ogé nyayogikeun panyamanan pikeun sprains sareng galur, ACL, rematik, cilaka olahraga, operasi sareng seueur deui.

Terapi panas atanapi tiis:Ngawengku bungkus gél anu tiasa dicabut pikeun terapi panas atanapi tiis. Unggal bungkus gampang dilebetkeun kana saku. Bungkus gél nontoxic tiasa dianggo deui, kabocoran sareng bebas laté.

Naha Pilih Kami?

1.10 Taun Pangalaman OEM, ODM. Urang tiasa ngaropea bentuk, tali, logo, bungkus sareng sajabana, tiasa masihan anjeun saran propésional sareng ngembangkeun solusi anu pangsaéna pikeun produk anjeun.

2. Pabrik ngagaduhan langkung ti 20 Garis Produksi, seueur bahan baku sareng warna lawon, bengkel Silkscreen tiasa nyumponan sarat anjeun dina logo, urang ogé custom tas tugas ku nyalira tiasa ngepak produk anjeun bersih.

3. Kontrol kualitas pisan pikeun mastikeun anjeun bakal nampi barang anu wareg.

4. Pikeun anu bungkus tuur nganggo és, ankle, pigeulang, anak sapi, pinggul, suku, és taktak, pabrik kami ngagaduhan ukuran sareng bentuk anu béda pikeun anu anjeun pilih, tiasa cocog sareng seueur jalmi.

5. Pabrik ertipikat: SGS, FDA, CE, ngahontal, PROP65, BSCI


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK