bungkus biwir és

Pedaran pondok:

Fitur Produk:

1. Hot & cool pack mangrupikeun bantal anu lemes sareng gél anu ngageleger dina freezer anjeun, siap dianggo pikeun ngaraosan nyeri gancang di bumi.

2. Éta tetep pliable sareng tiasa dianggo dina bagian awak mana waé, ngajantenkeun idéal pikeun nabrak minor, lebam, nyeri otot, galur, sprains, nyeri sirah tegangan, ngabeuleum minor sareng gigitan serangga.

3. Kantun lebetkeun Reusable Cold lip gel Packs kana beku saatos unggal panggunaan, sareng aranjeunna siap pikeun waktos salajengna.

4. Éta cara anu merenah pikeun nerapkeun pertolongan pertama. Panutup lawon dilebetkeun pikeun kanyamanan anu langkung ageung.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang

Ukuran: 9 * 6cm / 11 * 6CM  

beurat: 10G

Bahan: PVC + CMC

Warna: lampu beureum beureum pink ungu deui pilihan  

MOQ: 2000 PCS

Logo: 3-4 warna sadayana sayogi 

Fitur Produk

1. Hot & cool pack mangrupikeun bantal anu lemes sareng gél anu ngageleger dina freezer anjeun, siap dianggo pikeun ngaraosan nyeri gancang di bumi.

2. Éta tetep pliable sareng tiasa dianggo dina bagian awak mana waé, ngajantenkeun idéal pikeun nabrak minor, lebam, nyeri otot, galur, sprains, nyeri sirah tegangan, ngabeuleum minor sareng gigitan serangga.

3. Kantun lebetkeun Reusable Cold lip gel Packs kana beku saatos unggal panggunaan, sareng aranjeunna siap pikeun waktos salajengna.

4. Éta cara anu merenah pikeun nerapkeun pertolongan pertama. Panutup lawon dilebetkeun pikeun kanyamanan anu langkung ageung.

Komprési Tiis

Tujuanna: terapi fisik pikeun perdarahan traumatis, heatstroke, peurih, nyeri sirah, galur, scald, kacapean

Pamakean: lebetkeun kantong anu tiis / panas kana mesin pembeku pikeun didinginkan pikeun satengah jam sateuacan nyandak kanggo dianggo

Komprés Panas

Tujuanna: meringankeun nyeri rematik, nyeri saraf, sciatica, nyeri vertebral, ningkatkeun tapak tatu mémbran mukosa saatos dioperasi

Pamakean: lebetkeun kantong anu tiis / panas kana oven gelombang mikro pikeun dipanasan 100 detik kanggo unggal waktos, sareng salami 60 detik nalika teras-teras dianggo

Terang Langkung Ngeunaan Urang

JIANGSU HUANYI INDUSTRIAL CO., LTD mangrupikeun produsen és bungkus sareng fasilitas tés anu saé sareng kakuatan téknis anu kuat.

Kalayan rupa-rupa, kualitas saé, harga lumayan sareng desain anu gaya, produk kami seueur dianggo dina pasar plastik sareng industri sanés.

Produk kami dikenal luas sareng dipercaya ku pangguna sareng tiasa minuhan teras-terasan ngarobah kabutuhan ékonomi sareng sosial.

Kami ngabagéakeun palanggan énggal sareng lami ti sadaya lapisan masarakat pikeun ngahubungi kami pikeun hubungan bisnis ka hareup sareng silih kasuksésan!

Kauntungan urang

1. Grup ngora dagang anu ngalaman

2. Penjualan pangsaéna sareng layanan purna jual

3. 24 jam layanan online

4. produk kualitas luhur

5. Pengiriman gancang

6. Jaminan Pembayaran

102
103
101

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami