kantong és médis

Pedaran pondok:

Ukuran: 5 inci 6 inci 9 inci 11 inci

Warna: Warna padet / Disesuaikan pola anu dicetak sadayana

Bahan: Poliéster, katun Poliéster + palapis PVC

MOQ: 1000 PCS

Pamakéan: Nyeri nyeri otot tina demam terapi cilaka olahraga


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Ukuran: 5 inci 6 inci 9 inci 11 inci

Warna: Warna padet / pola anu dicetak sacara umum

Bahan: Poliéster, katun poliéster + palapis pvc

MOQ: 1000 PCS

Pamakéan: Nyeri nyeri otot tina demam terapi cilaka olahraga

Kumaha cara dianggo pikeun terapi tiis?

1. Hurungkeun tutupna jarum jam.

2. Eusian kantong és dua per tilu pinuh ku cai keran tiis, cai és, és remuk, atanapi és batu.

3. Hurungkeun tutup jarum jam dugi ka diamankeun.

4. Hurungkeun kantong és tibalik ka handap sareng pageuh pencét dina handapeun pikeun nguji kabocoran.

5. Larapkeun ka daérah anu dipikahoyong.

6. Kondensasi tiasa dibentuk dina luar kantong. Bungkus kantong és kana anduk lemes pikeun mayungan kulit sareng nyegah akumulasi kondensasi.

7. Larapkeun kantong és salami 20 dugi 30 menit (maksimal) dina hiji waktos. Teruskeun ngalamar deui saatos cilaka. Antosan sajam antara aplikasi.

Pancegahan pikeun terapi panas:

1. Eusian kantong DUA-THIRDS PENUH ku cai haneut (KURANG tina 60 ℃ / 140 ℉);

2. Entong nempatkeun bungkus dina oven microwave pikeun ngahaneutkeun cai;

3. Pikeun nyegah kahuruan, ULAH dieusian ku cai manjangan 60 ℃ / 140 ℉;

4. Entong nganggo bungkus panas dina bagian anu sami langkung lami ti 20 menit; (Upami diperyogikeun, bungkusna tiasa dianggo sababaraha kali sapoé)

Punten Terang langkung seueur perkawis kami:

Targét kami nyaéta "Ningkatkeun kaséhatan anjeun, Ngarasakeun kahirupan anjeun."

Strategi kami sapertos dihandap:

A, Pasokan kualitas luhur & seri pinuh produk médis pikeun konsumén urang, anu utamina dihasilkeun ti pabrik Top di Cina;

B, Nawiskeun harga kalapa, nyayogikeun jasa anu nyugemakeun, ngadukung promosi khusus dumasarkeun kana '' Sistem Operasi Distributor '', supados janten '' Suplier Emas '' anjeun salaku mitra bisnis jangka panjang.

C Mudah-mudahan konsumén urang tiasa ngabagi kauntungan sareng kami, ngandelkeun biaya produksi anu murah, muatan jual anu épisién, gancang ningkatkeun kualitas barang sareng barang inovasi énggal jsb. kami ogé yakin pisan yén kadua pihak tiasa '' Menang-Menang '' dina waktos payun!

Kapercayaan kami: Jantenkeun anjeun wareg sareng kaget éta hiji-hijina cara pikeun kerjasama bisnis anu lami. 

102
104
103
105
101
106

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami