Mic Gel Dipanaskeun Kondisi Gel Gél

Pedaran pondok:

Bahan Outer: Nylon dicampurkeun sareng pvc, warna populér anu aya biru tiffany, pink, hideung, pola umum tiasa dicitak dina mesin UV urang nyalira.

Ukuran: ukuran fléksibel (tiasa disaluyukeun pikeun nyocogkeun ukuran headwrap anu béda)

Beurat: 500g-630g


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Bahan Outer: Nylon dicampurkeun sareng pvc, warna populér anu aya tiffany biru, pink, hideung, pola umum tiasa dicitak dina mesin UV urang nyalira.

Ukuran: ukuran fléksibel (tiasa disaluyukeun pikeun nyocogkeun ukuran headwrap anu béda)

Beurat:500g-630g  

Naha anjeun peryogi cap ieu?

1. Perlakuan PRFISIONAL 

Ngidinan perawatan kondisioner pikeun jero nyukuran, nembus sareng ngagentos Uap dina poros rambut jero

2.KONVENSI:

Gampang dianggo, ngan ukur panas dina gelombang mikro, nganggo topi pancuran langkung saé tibatan ngan ukur nganggo cap anu dipanaskeun gél ieu.

3. SAFE:

Teu aya kabel, teu aya colokan. Aman dianggo di kamar pancuran sareng sakitar bumi

4.MINTAIN

Gampang dikumbah sareng dijaga.

Didamel nganggo Silica Gel anu saé sareng nilon 

Naha Pilih Kami?

 1. 10 Taun Pangalaman OEM, ODM, Warna khusus, logo, bungkus. Tiasa masihan bongbolongan propésional ngeunaan panggunaan sareng neundeun, pikeun nyegah kabocoran atanapi jamur.

2. Pabrik ngagaduhan langkung ti 20 Garis Produksi, mesin percetakan UV, bengkel Silkscreen tiasa nyumponan sarat anjeun dina logo, urang ogé ngarangkep kantong tugas ku nyalira tiasa ngepak topi anjeun kalayan jelas.

3. Kontrol kualitas pisan pikeun mastikeun anjeun bakal nampi barang anu wareg.

4. Pikeun cap gél anu dipanaskeun ukuranana leutik tiasa ketat pisan janten teu raoseun, pabrik urang gaduh ukuran anu langkung ageung pikeun pilihan anjeun, tiasa cocog sareng seueur jalmi. Anjeun ogé tiasa ngawartosan kami idéal pikeun dijantenkeun produk anyar.

104
105

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami