Pakét rél Migraine

Pedaran pondok:

Pasipatan: Pasokan Terapi Rehabilitasi

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina, Jiangsu

Ngaran mérek: HY

Fitur: lemes lycra, gél fléksibel saatos beku

Warna: warna populér tiffany sareng beureum

Ukuran: 38 * 9cm

Logo: Logo Khusus

Sertipikat: SGS, FDA, CE, ngahontal, PROP65, BSCI


Detil Produk

Tanda Produk

Detil

Pasipatan: Parawatan Terapi Rehabilitasi

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina, Jiangsu

Ngaran mérek: HY

Fitur: Lycra lemes, gél fléksibel saatos beku

Warna: warna populér tiffany sareng beureum

Ukuran: 38 * 9cm

Logo: Logo ngarobih

Sertipikat: SGS, FDA, CE, ngahontal, PROP65, BSCI

Naha Pilih Kami?

 1. 10 Taun Pangalaman OEM, ODM, Warna khusus, logo, bungkus.

2. Pabrik sorangan, langkung ti 20 Garis Produksi, pangiriman gancang pikeun nyumponan sarat anjeun.

3. Kontrol kualitas pisan pikeun mastikeun anjeun bakal nampi barang anu wareg.

FAQ

1. Naha produk anjeun cukup aman pikeun neundeun tuangeun atanapi awak manusa?

Sadayana bahan PVC, PE, Nylon, Lycra, Gel urang henteu-toksik sareng laporan FDA, MSDS, CE.

2. Naon MOQ anjeun?

Upami anjeun tiasa nampi modél kami, MOQ biasana 1000 atanapi 2000 potongan. Upami peryogi ngadamel modél énggal pikeun anjeun, langkung saé langkung ti 3000 lembar.

3. Naha anjeun tiasa ngadamel warna numutkeun Pantone Code?

Pasti, urang tiasa ngadamel warna anjeun numutkeun sampel anjeun atanapi Pantone swatch.

4. Naon percetakan anjeun?

Urang tiasa ngadamel percetakan layar sutra, percetakan offset, percetakan UV atanapi pasang stiker. Bakal milih cara nyetak anu cocog pikeun anjeun numutkeun desain anjeun.

5. Naon istilah pamayaran anjeun?

mayar jumlah 30% saatos pesenan dikonfirmasi ku T / T. Urang tiasa nampi L / C numutkeun jumlah pesanan.

6. Dupi anjeun nyayogikeun conto gratis?

enya 1-3 buah sampel gratis pikeun anjeun bari angkutan barang pikeun dikumpulkeun. Upami peryogi khusus logo anjeun or bentuk anjeun nyalira, urang kedah ngabahas biaya sampel gumantung kana biaya percetakan atanapi modél.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami