• Kids ice pack

    Bungkus és barudak

    Hiji sisi ditutupan ku bahan ultra-lemes, plush

    Slip leungeun handapeun tali elastis dina sisi "plush" pikeun nahan dina tempatna

    Manik gél nganteurkeun pijet haneut sareng terapi tiis tanpa aya gangguan

    Kantun gelombang mikro kanggo terapi haneut atanapi beku pikeun terapi tiis

    FDA, sareng TRA (Penilitian Risiko Toxicological).

  • Kids ice pack

    Bungkus és barudak

    Barudak és bungkus pikeun cilaka sareng nyeri nyeri sapopoé

    Ukuran: diameter 10CM

    beurat: 65G

    Bahan: PVC + lawon lemes

    Warna: kerucut pantone

    MOQ: 3000 PCS

    Logo: 3-4 warna dicitak sadayana sayogi

    Desain percetakan tiasa didesain.

    Paking: opp bungkus

  • Breast Ice Pack

    Bungkus És Payudara

    3 dina 1 Perawat pertandingan pertandingan susu pompa terapi tiis panas gel bead payudara és pack

    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina

    Jenis: Paket Panas & Tiis, Produk Kecantikan Perawatan Kulit

    Bahan: PVC + Gel Beads + Lemes lawon plush lemes

    Warna: Warna Khusus, pink, héjo, biru tiffany, ungu

    MOQ: 500 hijian

    Ukuran: diameter 17cm

    Beurat: 125-145g

  • Postpartum Ice Pack

    Paket És Postpartum

    Perineal Hemorrhoid Pain Pain Gel Gel

    29.5 * 7.5cm, 220g, leungeun baju lemes anu tiasa dicuci sareng bungkus manik gél anu tiasa dianggo deui, paling saé saatos nyeri nyeri kalahiran

    Terapi tiis ngirangan pembengkakan sareng peurih, nyayogikeun relief langsung. Ieu ngamajukeun penyembuhan tina ngalahirkeun, merobek heunceut sareng jahitan, operasi, wasir, perdarahan, inféksi ragi, trauma tina waxing, laser hair hair, atanapi olahraga, sareng anu sanésna.

    Pabrik urang tiasa ngarobih set pikeun anjeun, contona bungkus manik 2Xgel sareng 3X leungeun baju, atanapi anjeun tiasa ngabeungkeut 1X bungkus gél kalayan 2X leungeun baju, ngan ukur pikeun panggunaan anu raoseun sareng konsisten.