• Neck wrap ice pack

    Bungkus beuheung és

    Bungkus beuheung és bungkus beuheung

    Sertipikat: SGS MSDS FDA CE ngahontal

    Ukuran: 35 * 16cm

    Beurat: 400g

    Warna: Warna Disesuaikan: ungu, héjo, beureum

    Logo: Tiasa ngarobih

    Kamampuhan Suplai: 200000 Potongan / Potongan sa bulan

    Panjang anu béda pikeun pilihan anjeun.

  • Ice pack with strap

    És bungkus nganggo tali

    Pakét És tiasa dianggo kalayan tali anu tiasa diatur

    Salaku padika anu séhat sareng aman anu dianggo dina terapi fisik, bungkus gel tiis Panas ilahar disarankeun ku ahli terapi fisik, dokter, palatih olahraga. Pamakéan bungkus tiis panas pisan saderhana, bari upami anjeun hoyong ngosongkeun leungeun, tali diperyogikeun, pabrik urang ngagaduhan tim jahit sareng ngaput tali langsung dina bungkus és atanapi ngalakukeun talina masing-masing dina bungkus, gampang pikeun pamakean akhir.

    Bungkus és microwavable kalayan tali velcro panjang ngamungkinkeun anjeun ngamankeun bungkus és ka daérah anu diperyogikeun sareng tetep dina tempatna, lemes pikeun keuna sareng tetep tetep dina tempatna malah ngalih atanapi neraskeun padamelan rumah tangga. Bentuk anu sampurna ngamungkinkeun sinyalna ageung ka sadaya bagian handap sareng bentuk awak anu saé pisan, terapi anu saé pikeun nyeri deui, tatu, nyeri saatos operasi, pembengkakan, otot nyeri. Éta ngajaga Lemes sareng fleksibel saatos beku.

  • Shoulder wrap ice pack

    Pakét bungkus és

    Ngaran Produk: És Pél Pad Pad pikeun beuheung

    Ukuran: 22 * 7,5 inci

    Beurat: 800G

    Logo sareng bungkus khusus

    Sertipikat: SGS, FDA, CE, ngahontal, PROP65, BSCI

    Bungkus gél ieu tetep fleksibel saatos beku, janten anjeun tiasa nempatkeun kana tuur, taktak, sareng beuheung anjeun.