Bungkus beuheung és

Pedaran pondok:

Bungkus beuheung és bungkus beuheung

Sertipikat: SGS MSDS FDA CE ngahontal

Ukuran: 35 * 16cm

Beurat: 400g

Warna: Warna Disesuaikan: ungu, héjo, beureum

Logo: Tiasa ngarobih

Kamampuhan Suplai: 200000 Potongan / Potongan sa bulan

Panjang anu béda pikeun pilihan anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Bungkus beuheung és bungkus beuheung

Sertipikat: SGS MSDS FDA CE ngahontal

Ukuran:35 * 16cm

Beurat: 400g

Warna: Warna Disaluyukeun: wungu, héjo, beureum

Logo: Tiasa ngarobih

Kamampuhan Suplai:200000 Potongan / Potongan sa bulan

Panjang anu béda pikeun pilihan anjeun. Bungkus tetep di tempat nalika leumpang, nangtung, atanapi linggih. Panas atanapi tiis beuheung & Bungkus Bungkus tiasa ngabantosan anjeun bersantai, ngahudangkeun sareng mulangkeun awak sareng jiwa anjeun.

Pakét & Pangiriman

Sampel Waktos: 3-10 dinten, punten kirimkeun email pikeun biaya biaya pengiriman conto.

Produksi: 15-20 dinten saatos sampel disatujuan. 

Waktos pangiriman

Warna polos: 15-30 dinten saatos nampi deposit 30%.

Desain percetakan: 15-35 dinten saatos nampi deposit 30%.

Kanggo mesen anu ngadesek ,: Bisa gancang, punten kirimkeun email pikeun négosiasi.

Naha Pilih Kami?

 1. 10 Taun Pangalaman OEM, ODM, Warna khusus, logo, bungkus. Tiasa masihan bongbolongan propésional, ngabantosan ngembangkeun solusi anu pangsaéna pikeun produk panyélaan nyeri pak gel.

2. Pabrik ngagaduhan langkung ti 20 Garis Produksi, seueur bahan baku sareng warna lawon, bengkel Silkscreen tiasa nyumponan sarat anjeun dina logo, urang ogé custom tas tugas ku nyalira tiasa ngepak produk anjeun bersih.

3. Kontrol kualitas pisan pikeun mastikeun anjeun bakal nampi barang anu wareg.

4. Kanggo anu és és deui, és taktak, bungkus gél hemoroid, pabrik kami ngagaduhan ukuran sareng bentuk anu béda pikeun anu anjeun pilih, tiasa cocog sareng seueur jalmi.

Kumaha cara mesen?

101

1. persetujuan sampel.

2. Klién ngadamel setoran 30% atanapi LC terbuka saatos nampi Pl kami.

3. Klién nyatujuan sampel pp kami, sareng kéngingkeun laporan uji coba upami diperyogikeun.

4. waktos produksi

5. Susun pangiriman.

6. Suplemén ngatur dokumén anu diperyogikeun sareng ngirim salinan tina dokumén ieu..Episode Klién pamayaran

7. Suplemén ngirim dokumén aslina atanapi telex ngaleupaskeun barang.

8. jaminan kualitas pikeun 60 dinten saatos kiriman.

102
101
103
104

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami