• Hemorrhoid ice pack

    Bungkus és wasir

    Reusable hemoroid perineal perlakuan és postpartum nyeri nyeri panas tur tiis gél és bungkus ku leungeun baju lemes

    Parawatan Terapi Rehabilitasi

    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina

    Ngaran mérek: HY, atanapi OEM mérek anjeun nyalira

    Ukuran: 30 * 10

    Beurat: 220g

    Warna: tiasa khusus, Popular lampu biru sareng angkatan laut dina stok

    Fitur: Plush lawon panutup tukang

  • Back ice pack

    Pek és deui

    Pasipatan: Pasokan Terapi Rehabilitasi

    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina

    Jenis: Bungkus Panas & Tiis

    Bahanna: GEL

    Bahan: lawon bulu NYLON +

    OEM / ODM: Leres

    Sertifikasi: CE FDA BSCE MSDS ISO9001 ngahontal

    Pamakéan: Perawatan Bumi Terapi panas / tiris

  • Back strap with ice bag

    Tali deui nganggo kantong és

    Tulang tonggong nyeri beuheung low tali neoprene tahan cai pas sareng sadaya ukuran kantong és médis

    Désainer TANPA GRATIS, PABANGSA KASTAM PANJANG LAMPU SADayana, CEPAT CEPAT

    Kantong és didamel tina lawon toél lemes, lemes, tutup tahan kabocoran unggul kalayan bukaan cap ageung pikeun gampang dieusian és batu atanapi és anu ditumbuk, sareng desain lawon pleated ngamungkinkeun kantong és ka kontur sakuriling bagian awak.

    Urang sadayana kakurangan tina ngarareunah atanapi cilaka kadang-kadang dina kahirupan urang, otot nyeri, nyeri sendi atanapi cilaka. Sareng nalika urang teu tiasa nyegah sadayana, urang tiasa ngabantosan anjeun supaya anjeun ngagaduhan langkung kalenturan sareng kirang nyeri sadidinten anjeun. bungkus terapi nenangkeun datangna kalayan tali anu tiasa diatur, saukuran-cocog-sadaya anu saé pikeun lalaki sareng awéwé.

  • hot and cold gel pack

    bungkus gél panas sareng tiis

    Tiis tiasa ngalambatkeun aliran getih, terapi tiis ngalambatkeun sirkulasi, ngirangan peradangan, kekejangan otot sareng nyeri.

    Turutan sistem RICE saatos cilaka:

    Ngaso: Candak istirahat sareng ulah nganggo daérah anu cilaka.

    És: És daérah anu cilaka gancang-gancang, ieu ngabantosan ngirangan peradangan, perdarahan sareng lebam langsung.

    Ngomprés: Bungkus ku perban, sering ngajaga perban elastis dina pakéan pertolongan pertama.

    Luhurna: Jaga cilaka di luhur haté anjeun pikeun ngirangan pembengkakan.

  • medical ice bag

    kantong és médis

    Ukuran: 5 inci 6 inci 9 inci 11 inci

    Warna: Warna padet / Disesuaikan pola anu dicetak sadayana

    Bahan: Poliéster, katun Poliéster + palapis PVC

    MOQ: 1000 PCS

    Pamakéan: Nyeri nyeri otot tina demam terapi cilaka olahraga