ranjang tiis piaraan

Pedaran pondok:

Usum panas diri gel gél pendingin mat sagi opat atanapi ranjang bunder 

Jenis: Tempat Tidur Piaraan & Asesoris

Bahan: nilon, nilon, gel + bolu busa

Pola: dicetak / padet sadayana sayogi

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina

Ukuran: 76 * 66cm, langkung ti 30 ukuran pikeun pilihan anjeun, urang gaduh ampir ukuran populér di pasar.

MOQ: 1000 pcs


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang

Usum panas diri gel gél pendingin mat sagi opat atanapi ranjang bunder 

Jenis:Ranjang Piaraan & Asesoris

Bahan:Nylon, Nylon, Gel + Busa bolu

Pola: dicitak / padet sadayana sayogi

MOQ: 1000 pcs

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina

Ukuran: 76 * 66cm, langkung ti 30 ukuran pikeun pilihan anjeun, urang gaduh ampir ukuran populér di pasar.

Naha Pilih Kami?

 1. 10 Taun Pangalaman OEM, ODM, Warna khusus, logo, bungkus. Tiasa masihan bongbolongan propésional, ngabantosan ngembangkeun solusi anu pangsaéna pikeun produk panyélaan nyeri pak gel.

2. Pabrik ngagaduhan langkung ti 20 Garis Produksi, seueur bahan baku sareng warna lawon, bengkel Silkscreen tiasa nyumponan sarat anjeun dina logo, urang ogé custom tas tugas ku nyalira tiasa ngepak produk anjeun bersih.

3. Kontrol kualitas pisan pikeun mastikeun anjeun bakal nampi barang anu wareg.

4. Kanggo anu és és deui, és taktak, bungkus gél hemoroid, pabrik kami ngagaduhan ukuran sareng bentuk anu béda pikeun anu anjeun pilih, tiasa cocog sareng seueur jalmi.

5. Sampel Waktos: 3-10 dinten, punten kirimkeun email pikeun biaya biaya pengiriman conto.

Waktos Pangiriman Produksi

Warna polos: 15-20 dinten saatos nampi deposit 30%.

Desain percetakan: 15-25 dinten saatos nampi deposit 30%.

Kanggo mesen anu ngadesek ,: Bisa gancang, punten kirimkeun email pikeun négosiasi.

101
103
102
104

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK