• dog cooling mat

    tikar tiis anjing

    Nurunkeun teorema suhu mat tiis.

    Polimér gél anu tiis sami sareng polimér gél dina némpelkeun orok pikeun orok. Polimér gél anu ngagaduhan kandungan cai anu cekap nyerep panas tina awak manusa kana kasur sareng ngandelkeun konduktivitas anu luhur sareng difusi polimér gél pikeun panas pikeun ngabentuk anu hadé tukeur panas sareng mindahkeun prosés antara panas awak manusa sareng chill gel mat ogé antara chill gel mat sareng hawa.

  • pet cooling bed

    ranjang tiis piaraan

    Usum panas diri gel gél pendingin mat sagi opat atanapi ranjang bunder 

    Jenis: Tempat Tidur Piaraan & Asesoris

    Bahan: nilon, nilon, gel + bolu busa

    Pola: dicetak / padet sadayana sayogi

    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina

    Ukuran: 76 * 66cm, langkung ti 30 ukuran pikeun pilihan anjeun, urang gaduh ampir ukuran populér di pasar.

    MOQ: 1000 pcs