Paket És Postpartum

Pedaran pondok:

Perineal Hemorrhoid Pain Pain Gel Gel

29.5 * 7.5cm, 220g, leungeun baju lemes anu tiasa dicuci sareng bungkus manik gél anu tiasa dianggo deui, paling saé saatos nyeri nyeri kalahiran

Terapi tiis ngirangan pembengkakan sareng peurih, nyayogikeun relief langsung. Ieu ngamajukeun penyembuhan tina ngalahirkeun, merobek heunceut sareng jahitan, operasi, wasir, perdarahan, inféksi ragi, trauma tina waxing, laser hair hair, atanapi olahraga, sareng anu sanésna.

Pabrik urang tiasa ngarobih set pikeun anjeun, contona bungkus manik 2Xgel sareng 3X leungeun baju, atanapi anjeun tiasa ngabeungkeut 1X bungkus gél kalayan 2X leungeun baju, ngan ukur pikeun panggunaan anu raoseun sareng konsisten.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Perineal Hemorrhoid Pain Pain Gel Gel

29.5 * 7.5cm, 220g, leungeun baju lemes anu tiasa dicuci sareng bungkus manik gél anu tiasa dianggo deui, paling saé saatos nyeri nyeri kalahiran

Terapi tiis ngirangan pembengkakan sareng peurih, nyayogikeun relief langsung. Ieu ngamajukeun penyembuhan tina ngalahirkeun, merobek heunceut sareng jahitan, operasi, wasir, perdarahan, inféksi ragi, trauma tina waxing, laser hair hair, atanapi olahraga, sareng anu sanésna.

Pabrik urang tiasa ngarobih set pikeun anjeun, contona bungkus manik 2Xgel sareng 3X leungeun baju, atanapi anjeun tiasa ngabeungkeut 1X bungkus gél kalayan 2X leungeun baju, ngan ukur pikeun panggunaan anu raoseun sareng konsisten.

Bungkus gél didamel tina pilem kelas médis sanés toksik sareng tetep lentong sareng fléksibel nalika beku, nyayogikeun langkung raoseun yén bungkus és standar sareng bungkus és rumah sakit.

Langkung saé pikeun dialungkeun kana kantong rumah sakit.

Fungsi

Ogé tiasa dianggo pikeun meredihkeun ampir bagian awak mana waé ku péso, peradangan, panyukuran alit sareng kaduruk, nyeri otot sareng kaku, nyeri ngala, muriang, sareng saatos perawatan panonpoé. Tiasa silih ganti antara panas sareng terapi tiis. Kantun nempatkeun dina kulkas atanapi mesin beku dugi ka suhu anu dipikahoyong pikeun épék tiis / és. Pikeun épék bungkus panas, kantun nempatkeun dina gelombang mikro dina paningkatan 25 detik dugi ka suhu anu dipikahoyong.

Naha aya anu nganggo postpartum ieu nganggo bantalan lawon? Pangalaman?

Janten bersyukur kuring ngagaleuh aranjeunna sasasih langkung awal kusabab kuring tungtungna meunang hémmorid sareng peryogi ieu pikeun nyeri nyeri éta bahkan sateuacan gaduh orok. Ieu beku ogé sareng mulus nalika anjeun ngaluarkeunana, henteu kaku sareng garing atanapi heuras.

CINTA produk ieu! Abdi angkat ti rumah sakit sareng murangkalih anu anyar. Abdi gaduh gelar kadua cimata sareng nalika balik ka imah kuring henteu siap pisan. Kuring mesen ieu kusabab bungkus és anu dikirim ka rumah sakit dibocorkeun dina saderhana anu biasa. Kuring nempatkeun tilu GentlePacks dina beku sareng aranjeunna gancang beku. Kuring nempatkeun éta dina leungeun baju anu tiasa diseuseuh teras dilebetkeun kana bagian luar baju jero kuring sareng éta ngaluarkeun nyeri sareng pembengkakan. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami