Pakét bungkus és

Pedaran pondok:

Ngaran Produk: És Pél Pad Pad pikeun beuheung

Ukuran: 22 * 7,5 inci

Beurat: 800G

Logo sareng bungkus khusus

Sertipikat: SGS, FDA, CE, ngahontal, PROP65, BSCI

Bungkus gél ieu tetep fleksibel saatos beku, janten anjeun tiasa nempatkeun kana tuur, taktak, sareng beuheung anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Naha urang milih és és gél pikeun ngagentos nyeri?

Naha anjeun ngagaduhan nyeri punggung tina biking, atanapi anjeun nyeri pembengkakan tina operasi, kantun nganggo és ieu kanggo nyeri beuheung sareng taktak.

Ngaran Produk: És Pél Pad Pad pikeun beuheung

Ukuran: 22 * 7,5 inci

Beurat: 800G

Logo sareng bungkus khusus

Sertipikat: SGS, FDA, CE, ngahontal, PROP65, BSCI

Bungkus gél ieu tetep fleksibel saatos beku, janten anjeun tiasa nempatkeun kana tuur, taktak, sareng beuheung anjeun.

Saatos sababaraha jam dina beku, bungkus és kusabab cilaka janten tiris pisan! Nyatana, janten tiris pisan, urang parantos ngempelkeun deui és anu raoseun kanggo anu paling lega.

Naha Pilih Kami?

 1. 10 Taun Pangalaman OEM, ODM, Warna khusus, logo, bungkus. Tiasa masihan bongbolongan propésional ngeunaan panggunaan sareng neundeun, pikeun milih solusi anu pangsaéna pikeun produk anjeun.

2. Pabrik ngagaduhan langkung ti 20 Garis Produksi, seueur bahan baku sareng warna lawon, bengkel Silkscreen tiasa nyumponan sarat anjeun dina logo, urang ogé custom tas tugas ku nyalira tiasa ngepak produk anjeun bersih.

3. Kontrol kualitas pisan pikeun mastikeun anjeun bakal nampi barang anu wareg.

4. Pikeun pak és taktak éta, pabrik urang gaduh ukuran sareng bentuk anu béda pikeun anu anjeun pilih, tiasa cocog sareng seueur jalmi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami