Nganyenyeri Cap

Pedaran pondok:

Pasipatan: Pasokan Terapi Rehabilitasi

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina, Jiangsu

Nami: Nyeri sirah nyeri sirah

Warna: Hideung

Bahan: Neoprene + PVC

Pamakéan: sirah cooler. migrain nenangkeun, muriang demam

Ukuran: 55 * 20cm

Fitur: Terapi panas + terapi tiis sadayana sayogi


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang

Pasipatan: Parawatan Terapi Rehabilitasi   

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina, Jiangsu

Nami: Nyeri sirah sirah nyeri haté

Warna: Hideung

Bahan: Neoprene + PVC

Pamakéan:sirah cooler. migrain nenangkeun, muriang demam 

Ukuran: 55 * 20cm

Fitur: Terapi panas + terapi tiis sadayana sayogi

Logo: Logo ngarobih

Sertipikat: Ngahontal, CE, MSDS, FDA, ISO9001

Bungkusan anu sayogi: Kotak warna PET BOX PVC BAG 

Bubuka

Topi nenangkeun migrain ieu dihasilkeun ku téknologi inovatif tiasa dianggo deui ku perasaan tiis anu teras-terasan sareng nyaman. Anu sacara épéktip tiasa ngagentoskeun nyeri sirah, migrain, nyeri akibat muriang, nyeri sirah tegangan, recovery kemo, nyeri otot, sinusitis, setrés jsb. Kusabab éta pak és dumasar-gel, és migrain tetep fleksibel sanajan beku sareng ngahasilkeun tiis langkung lami deui bari sacara efektif cocog sareng bentuk sirah.

Naon kaunggulan kuring?

Kami supplier ngarah sareng pabrik anu kapendak dina 2017, kalayan langkung ti 4 taun produksi sareng pangalaman ékspor.

1. KUALITAS Kahiji: 100% tés tekanan, 100% sistem produksi anu tiasa dilacak, 10 taun pangalaman panas / bungkus tiis.

2. RESPONSE CEPAT: Bales panilitian anjeun dina 12 jam ku tim penjualan kami.

3. LAYANAN PERHATIAN: Sampel gratis, jasa OEM, pangrojong pangadilan sidang sok sayogi kana pamundut anjeun.

4. SOLUSI CUSTOMISASI PROFESINAL: Tim pamekaran P&P sareng produksi kami siap ngadukung ideu anjeun.

5. Kami ahli dina nyayogikeun One-stop pangalaman balanja anu kalebet conto / produksi / paket / pangiriman ka port Tujuan atanapi gudang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami