• Gel ICE SLEEVE

    Gél ICE SLEEVE

    Leungeun baju gél komprés anu tiis sareng panas, ogé katelah baju és, mangrupikeun produk anu énggal dikembangkeun, anu bénten sareng anu biasa
    bungkus kompres tiis sareng panas dina gél anu aya di jero na henteu ngalir. Kalebet produk anu tiasa dianggo, permukaan panggunaan lemes
    lawon, éta ngagaduhan kontak anu langkung raoseun sareng langkung merenah dianggo, stabilitas tinggi sareng sajabina.
    Utamana milik artikel pangobatan rehabilitasi médis, anu sacara efektif tiasa ngabantosan perawatan rehabilitasi
    cilaka ku sipat sipat fisikna tetep tiis atanapi nahan panas. Éta tiasa bersantai otot anjeun, sareng éta penting pikeun
    alat ubar kulawarga anjeun.

  • knee wrap with ice pack

    bungkus tuur ku és bungkus

    NGÉLÉNG KÉRÉNAN KÉRÉ PÉRÉT Sasaran duanana payun sareng tukang dengkul ku komprési anu tiasa diatur sareng terapi panas atanapi tiis, és tiris tiris tiis épéktip ngirangan pembengkakan, nyeri sareng peradangan kusabab kacapean otot, tatu atanapi operasi. Panyawat dengkul lemes ogé nyayogikeun panyamanan pikeun sprains sareng galur, ACL, rematik, cilaka olahraga, operasi sareng seueur deui.

    Terapi panas atanapi tiis: Kaasup bungkus gél anu tiasa dicabut pikeun terapi panas atanapi tiis. Unggal bungkus gampang dilebetkeun kana saku. Bungkus gél nontoxic tiasa dianggo deui, kabocoran sareng bebas laté.

  • ankle brace with ice pack

    cangkéng ankle sareng bungkus és

    Jalma anu lumaku: Peminat Olahraga Luar Ruangan Atanapi ankle atanapi Jalma anu Cidera

    Pamakéan: Kahirupan Sapopoé + Olahraga + Latihan

    Ketik: Olahraga Komprési Ankle Brace

    Sertifikasi: CE FDA MSDS BSCI ngahontal ISO9001

    Palayanan: OEM ODM Service

  • wrist wrap with ice pack

    bungkus pigeulang sareng bungkus és

    Ngaran: Panas sareng Tiis Terapi Pergelangan Tangan Pakét És Bungkus

    Ukuran: 38 * 11CM

    Beurat: 220G

    Warna: Hideung

    MOQ: 500 PCS

    Pakét: kantong Opp / kotak Dirancang

    Fitur: Ucapkeun pamit pikeun nyeri terowongan carpal anjeun, rematik rheumatoid, bareuh