Tutup pemanasan gél termal

Pedaran pondok:

Bahan: palapis satin komposit PVC palapis

Ukuran: Diaméterna 47cm, 600g

Warna: pink biasa, warna tiasa ngarobih upami kuantitasna langkung ti 2000 pcs

Pamakéan: Saatos nyampurkeun, oléskeun krim bakar sacara merata, anggo tutup pancuran anu tiasa dianggo, sareng panaskeun tutup roti dina panas sedeng dina gelombang mikro salami 2-3 menit. Nalika suhu sakitar 35-45 derajat, anggo sakitar 15 menit. Cocog pikeun perm, perawatan pasca-pewarna, sareng perawatan kualitas rambut sadidinten.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Bahan: palapis satin komposit PVC palapis

Ukuran: Diaméterna 47cm, 600g

Warna: pink biasa, warna tiasa ngarobih upami kuantitasna langkung ti 2000 pcs

Pamakéan:Saatos nyampurkeun, oléskeun krim bakar sacara merata, anggo tutup pancuran anu tiasa dianggo, sareng panaskeun tutup roti dina panas sedeng dina gelombang mikro salami 2-3 menit. Nalika suhu sakitar 35-45 derajat, anggo sakitar 15 menit. Cocog pikeun perm, perawatan pasca-pewarna, sareng perawatan kualitas rambut sadidinten.

Naha Pilih Kami?

 1. 10 Taun Pangalaman OEM, ODM, Warna khusus, logo, bungkus. Tiasa masihan bongbolongan propésional ngeunaan panggunaan sareng neundeun, pikeun nyegah kabocoran atanapi jamur.

2. Pabrik ngagaduhan langkung ti 20 Garis Produksi, mesin percetakan UV, bengkel Silkscreen tiasa nyumponan sarat anjeun dina logo, urang ogé ngarangkep kantong tugas ku nyalira tiasa ngepak topi anjeun kalayan jelas.

3. Kontrol kualitas pisan pikeun mastikeun anjeun bakal nampi barang anu wareg.

4. Pikeun cap gél anu dipanaskeun ukuranana leutik tiasa ketat pisan janten teu raoseun, pabrik urang gaduh ukuran anu langkung ageung pikeun pilihan anjeun, tiasa cocog sareng seueur jalmi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami