kantong cooler anggur

Pedaran pondok:

PORTABLE & CONVENIENT - Kantong anggur anu langkung tiis ieu hampang, ringkes, sareng merenah. Kantun bawa ka piknik, kolam renang, kémping, atanapi acara naon waé pikeun ngararasakeun sareng bersantai kalayan inuman anu tiis bahkan tanpa és és.

GAMPANG GAMPANG – Pasang botol champagne chiller dina freezer sakitar 2 jam, sareng selipkeun dina baju baju kanggo nyéhatkeun inuman kalayan gancang sareng dijaga sina sampurna sajam-jam. Sampurna pikeun dianggo dina anggur, bir, Sampanye, sareng sajabana Ukuran produk: 6,1 x 9,25 Inci


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

PORTABLE & CONVENIENT - Kantong anggur anu langkung tiis ieu hampang, ringkes, sareng merenah. Kantun bawa ka piknik, kolam renang, kémping, atanapi acara naon waé pikeun ngararasakeun sareng bersantai kalayan inuman anu tiis bahkan tanpa és és.

GAMPANG GAMPANG – Pasang botol champagne chiller dina freezer sakitar 2 jam, sareng selipkeun dina baju baju kanggo nyéhatkeun inuman kalayan gancang sareng dijaga sina sampurna sajam-jam. Sampurna pikeun dianggo dina anggur, bir, Sampanye, sareng sajabana Ukuran produk: 6,1 x 9,25 Inci

Nami: Kantong cooler anggur, cooler botol bir
Bahan: Bahan luar kaasup dina PVC, Nylon + PVC; bahan batin kalebet dina CMC + Glycerin + Preservative + Water purified
Beurat: Disaluyukeun, biasana 400g
Warna: Disaluyukeun, kami nyayogikeun biru, hideung, héjo, beureum, coklat
Ukuran: Ngarobih, modél béda dina stock pikeun milih
Logo: Disaluyukeun, logo silkscreen atanapi labél ngaput
Fitur: Reusable; Ramah lingkungan, Non-toksik, Non-kaustik
MOQ: 1000 pcs
Sampel: 7 dinten atanapi langkung saatos dikonfirmasi; produk inventarisasi: 1-3 dinten
Modeu harga: Ex Works, FOB, CFR, CIF, CIP
Istilah pamayaran: 30% sateuacanna; 70% sateuacan dikintunkeun atanapi dina presentasi salinan B / L; T / T, Paypal, Western union, L / C ,, sareng metode pamayaran sanés
Sertipikat: SGS, CE, FDA jsb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami