• beer bottle cooler

    botol bir cooler

    Kantong cooler anggur plastik leungeun baju és pikeun botol anggur

    Lumaku pikeun: desain pikeun nahan sampanye, anggur bodas, anggur acuk, bir sareng inuman sanésna, idéal pikeun pésta, piknik, BBQ, perayaan, damel rumah tangga sareng seueur kagiatan di luar ruangan

    Pasang botol sampanye chiller dina mesin pembeku sakitar 2 jam, sareng selipkeun kana baju baju kanggo nyeuseup inuman gancang sareng jaga éta sampurna disejukkeun salami-jam. Sampurna pikeun nganggo anggur, bir, Champaign, sareng sajabana.

    Sampel Waktos: 3-10 dinten, punten kirimkeun email pikeun biaya biaya pengiriman conto.

    Produksi: 15-20 dinten saatos sampel disatujuan.

  • wine cooler bag

    kantong cooler anggur

    PORTABLE & CONVENIENT - Kantong anggur anu langkung tiis ieu hampang, ringkes, sareng merenah. Kantun bawa ka piknik, kolam renang, kémping, atanapi acara naon waé pikeun ngararasakeun sareng bersantai kalayan inuman anu tiis bahkan tanpa és és.

    GAMPANG GAMPANG – Pasang botol champagne chiller dina freezer sakitar 2 jam, sareng selipkeun dina baju baju kanggo nyéhatkeun inuman kalayan gancang sareng dijaga sina sampurna sajam-jam. Sampurna pikeun dianggo dina anggur, bir, Sampanye, sareng sajabana Ukuran produk: 6,1 x 9,25 Inci