bungkus pigeulang sareng bungkus és

Pedaran pondok:

Ngaran: Panas sareng Tiis Terapi Pergelangan Tangan Pakét És Bungkus

Ukuran: 38 * 11CM

Beurat: 220G

Warna: Hideung

MOQ: 500 PCS

Pakét: kantong Opp / kotak Dirancang

Fitur: Ucapkeun pamit pikeun nyeri terowongan carpal anjeun, rematik rheumatoid, bareuh


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang

Nami: Panas sareng Tiis Terapi Pergelangan Pinggel És Bungkus

Ukuran:  38 * 11CM   

Beurat: 220G

Warna: Hideung

MOQ:500 pcs

Bungkusan: Kantong Opp / kotak Dirarancang

Fitur: Ucapkeun wilujeung kana nyeri terowongan carpal anjeun, rematik rheumatoid, bareuh

Bahan: Neopréna

 Layanan Husus kami

1. Desain gratis

Pikeun panutup, batin sareng pengepakan, kami tiasa nyayogikeun anjeun desain gratis.

2. Pitunjuk pangaturan

Persetujuan sampel - Tempatkeun pamayaran deposit –30% titipan — Produksi sareng Pamariksaan-ngintunkeun barang - pengiriman resi-umpan balik

3. Poto némbak

Upami anjeun ngagaduhan seueur pesenan, kami tiasa nyayogikeun layanan kaméra

4. jasa Husus pikeun anu ngajual di Amazon

Amazon gaduh puluhan syarat persiapan pikeun lolos ka FBA, hayu urang janten ahli persiapan anjeun! Tim pengolah kami sacara ketat ngalatih sareng latihan dina labél FNSKU, bundling, polybag sareng sadaya syarat persiapan anu sanés.

Naha Pilih Kami?

 1. Kami nyimpen sadaya léngkah produksi di bengkel kami sorangan, 10 Taun Pangalaman OEM, ODM, Warna khusus, logo, bungkus. Tiasa masihan bongbolongan propésional, ngabantosan ngembangkeun solusi anu pangsaéna pikeun produk panyélaan nyeri pak gel.

2. Pabrik ngagaduhan langkung ti 20 Garis Produksi, seueur bahan baku sareng warna lawon, bengkel Silkscreen tiasa nyumponan sarat anjeun dina logo, urang ogé custom tas tugas ku nyalira tiasa ngepak produk anjeun bersih.

3. Kontrol kualitas pisan pikeun mastikeun anjeun bakal nampi barang anu wareg.

4. Kanggo anu és és deui, és taktak, bungkus gél hemoroid, pabrik kami ngagaduhan ukuran sareng bentuk anu béda pikeun anu anjeun pilih, tiasa cocog sareng seueur jalmi.

102
101
103
104

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami